Villeroy & Boch ViClean I 100 valt in de prijzen

ViClean i 100 wint 3 awards

Villeroy & Boch ViClean I 100 valt in de prijzen

Villeroy & Boch wint met haar ViClean I 100 douchewc diverse awards en heeft daarmee wat te vieren! De ViClean i-100 werd in de categorie “Verwarming en Badkamer” bekroond door de jury als merkinnovatie van het jaar. Uit maar liefst 1.250 inzendingen heeft de jury de ViClean I 100 douche wc gekozen, vanwege de functies, de techniek die in het keramiek is verwerkt maar vooral het innovatieve design sprak de jury aan. In onze optiek is de Viclean I 100 terecht gekozen als winnaar in deze categorie.

Naast de award vcoor de ViClean I 100, ontving Villeroy & Boch nog een bijzondere award; “Industry Excellence in Branding” wat neerkomt op het uitmuntend neerzetten van het merk in de categorie “Heating & Bathroom”.  “We zijn erg enthousiast over het winnen van deze twee awards“, benadrukt mevrouw Lockwood – hoofd van de afdeling marketing badkamer en wellness van Villeroy & Boch. Een award ontvangen van de German Brand Award is prestigieus en we zijn trots dat we hierin erkend zijn.

Over de ViClean-I 100: een innovatief design in de categorie douchewc’s

De ViClean-I 100 van Villeroy & Boch zet de nieuwe standaard in het ontwerp van de moderne douche-wc door alle techniek te integreren in het keramiek en niet in de wc bril zoals anderen dat doen. Het lijkt daarmee op een normaal toilet, echter herbergt de ViClean I 100 tal van wellnessfuncties. Het minimalistisch design, de scherpe lijnen en het ultra slanke ontwerp zorgen dat de ViClean I 100 een blikvanger is. En door het ontwerp is de installatie van de ViClean I 100 ook eenvoudiger. De intuïtieve afstandsbediening stuurt alle douche wc functies aan en vormt samen met de set een prachtig paar.

De German Brand Award 2018

ViClean I 100 German Brand Award FrissebipsHet doel van het Duitse merkinstituut is om het belang van het merk te versterken als een belangrijke succesfactor voor bedrijven in de nationale en internationale concurrentiële omgeving. Met de Duitse Brand Award, kent de stichting een unieke prijs toe voor uitstekend merkbeheer.

“De Duitse Brand Award is de eerste wedstrijd die alle disciplines van het moderne brand management dekt en draagt ​​bij aan de complexiteit van het brand management, alsmede de belangrijke rol van het merk die bijdraagt aan het succes”, legt Andrej Kupetz, chief executive van de Design Council. “Na de grote populariteit van de afgelopen twee jaar, is het dit jaar weer tijd om merktrends te ontdekken, te presenteren en te vermarkten,” vervolgde Kupetz.

Villeroy&Boch-ViClean-I_100-zijaanzichtDe toekenning van de Duitse Brand Award wordt beslist door een onafhankelijk panel van deskundigen uit het bedrijfsleven en de wetenschap. Uit ruim 1.250 inzending heeft de jury geconcludeerd dat de Villeroy & Boch ViClean I 100 het beste voldeed aan alle strenge eisen voor uitstekend merkbeheer.

De Villeroy & Boch ViClean I 100 douchewc wordt in augustus gelanceerd. Met de ViClean-I 100 heeft Villeroy&Boch een douchetoilet ontwikkeld waarvan het revolutionaire design telkens weer verrast. Want achter het verfrissend elegante uiterlijk gaat – vrijwel onzichtbaar in het keramiek – een hoogwaardige douchewc verborgen die u reinigt met een zachte hygiënische warme waterstraal.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *