Waarom een Coway bidet

Coway is een Zuid-Koreaanse fabrikant van hoogwaardige wellbeing oplossingen, waaronder luchtreinigers, waterzuivering systemen en douchewc’s. In 2003 heeft Coway haar activiteiten uitgebreid naar Japan, Thailand, China, Maleisië en sinds 2007 naar de Verenigde Staten. Coway is al langer actief op de Nederlandse markt met haar sapcentrifuges en luchtreinigers maar introduceren nu eindelijk hun hoogwaardige douchewc’s in Nederland via Frissebips.

Coway is al sinds jaar en dag marktleider in Zuid-Korea en gooit hoge ogen als het aankomt op superieure bidet technologie in combinatie met innovatieve designs. Een van de best lopende producten bij Frissebips is niet voor niets een bidet toilet van Coway, de BA13 douchewc.  Deze douchetoilet is in 2 versies verkrijgbaar, een rond model voor ronde toiletpotten, maar ook in een verlengd ‘elongated’ model, voor toiletpotten die een ovale vorm hebben.

Alle Coway bidets bekijken
Coway Bidet Fair
Coway Experience Centre Water Care Zone

Een elektrische douchewc van Coway

De Coway BA13 elektrische douchewc is een van de meest technologisch geavanceerde bidet toiletzittingen verkrijgbaar op de Nederlandse markt in dit prijssegment. Deze bidetbril van Coway is een luxueuze spatoilet in het hoogste segment, vanwege de functionaliteit maar vooral vanwege de kwaliteit en het comfort van de reiniging. De Coway BA13 douchewc is winnaar van de prestigieuze Red Dot Design Awards en gemiddeld waarderen onze klanten de Coway onderdouche met een 9,2 als cijfer. De Coway BA13 douchewc heeft een handige trendy afstandsbediening van waaruit alle wellnessfuncties eenvoudig kunnen worden aangesproken. Naast een verwarmde soft close bril, de ladydouche en de 2 instelbare metalen sproeiers, heeft de Coway douchew-wc een automatische een intelligente reinigingsfunctie. De Coway BA13 bidet toilet past op bijna elk toiletpot en is eenvoudig te installeren door uzelf of door een installateur van Frissebips. Tevens heeft de Coway BA13 douche-wc een energiebesparende functie en sproeit het spatoilet direct en eindeloos warm water zonder gebruik te maken van een reservoir. Als u het beste van het beste wilt, kijk op onze productpagina wat deze bidet van Coway zo bijzonder maakt. Wilt u deze bidetbril vergelijken met onze andere best verkochte douchewc’s, kijk dan op de vergelijkingspagina of op de top 5 verkochte douchewc’s.

Update, Coway & Brondell

Coway en het Amerikaanse merk Brondell hebben de handen ineengeslagen door een partnerschap aan te gaan. Brondell heeft het op zich genomen de Coway zittingen verder te ontwikkelen en het assortiment uit te breiden. Coway heeft zich sinds 2021 terug getrokken uit de Europese markt maar we zijn verheugd dat Frissebips exclusief dealer en importeur is van Brondell bidet toilet zittingen.

De opvolger van de Coway BA13 is de Brondell Swash 1400EU geworden, ook in 2 maten verkrijgbaar en met uitgebreidere functies. De douchewc opzetbril is er ook met een bijpassend wandcloset: Brondell Swash 1400EU combiset met Geberit 300 wandcloset.

Alle Brondell producten bekijken

Coway BA13 premium bidet

De Coway BA13 premium bidet, winnaar van de Red Dot Design Awards en één van de meest verkochte Japanse douchewc’s van Azië en de Verenigde Staten, onderscheidt zich door een eersteklas design gecombineerd met hoogwaardige onderdelen die maar één doel hebben; een prettige zachte en schone douchewc ervaring. Het bidet van Coway is een van onze topmodellen. Dus als u een douchewc wilt kopen, koop dan een Coway bidet toilet. Met Coway koopt u een van de betere douche-toilets voor uw badkamer.

Coway douchewc kopen?

Wilt u meer advies, reviews of een Coway BA13 douchewc kopen bij frissebips.nl, neem dan contact op met ons of plaats de bidetbril in uw winkelmandje.

Nog niet overtuigd waarom een douchewc te kopen, bekijk dan de 7 meest gehoorde redenen om een onderdouche te kopen.