Anale klachten en een douchewc

Helpt een douchewc bij anale klachten?

Anale klachten zijn heel vervelend en worden vaak ook erg gênant gevonden. Maar wanneer u anale klachten heeft en het reinigen met toiletpapier oncomfortabel is, biedt een douchewc uitkomst.

Veel mensen hebben last van anale klachten waardoor de anus is geïrriteerd, ontstoken is of lastig te reinigen is.  Aambeien, een anale kloof, fistels of andere klachten kunnen de toiletgang pijnlijk maken. Het gebruik van toiletpapier kan in deze gevallen onplezierig of zelfs pijnlijk zijn waardoor u met tegenzin naar het toilet gaat.

Naast gebrek aan sporten, chronische constipatie en overgewicht, kan onvoldoende hygiëne in de anale zone ook dergelijke klachten veroorzaken. Een wc met geïntegreerde douchefunctie vergemakkelijkt en verbetert de persoonlijke hygiëne en vergemakkelijkt het toiletproces. Als de anus en de omgeving ervan geïrriteerd is, reageert de zachte huid met een branderig gevoel of rode plekken als gevolg. Een zachte reiniging met water kan de symptomen zoals aambeien verzachten of zelfs helemaal voorkomen.

Bij anale klachten verzacht de douchewc en versterkt de frisheid.

Een douchewc reinigt met koud of warm water en lucht uw onderlichaam en  de diverse massagemenu’s zorgen voor een hygiënisch eindresultaat.

Douchewc bij anale klachten of fistels scaled

Een douchewc voor mensen met een lichamelijke beperking of de ziekte van Crohn

Voor mensen met een tijdelijke of permanente lichamelijke beperking vormt persoonlijke hygiëne soms een challenge. Een douche wc combineert de functies van een toilet en een douche, waardoor gebruikers in vele omstandigheden maximaal zelfstandig kunnen blijven. Maar ook mensen met de ziekte van Crohn hebben baat bij een douche-wc. Uw achterste wordt schoongespoeld en daarna met de föhn-functie drooggeblazen. Erg fris en fijn dus.

Wilt u een toelichting over de voordelen van een douchewc voor uw anale klachten zoals aambeien, belt u dan gerust met een van onze specialisten.

We helpen u graag aan een hygiënische en comfortabele reiniging!

Top 5 douchewc's bekijken
Frissebips loodgieter