Installatie van uw douchewc

Installatieservice FrissebipsDe installatie van een douchewc hoeft niet ingewikkeld te zijn. Zelfs als u niet handig bent, is het installeren van een bidet toilet eenvoudig. Zeker wanneer er al stroom en water aanwezig zijn in de badkamer. Maar we kunnen ons voorstellen dat dit niet uw vakgebied is of dat u niet gecertificeerd bent voor de installatie van een douche-wc. Dan biedt Frissebips uitkomst met de eigen erkende installatieservice.

De frissebips.nl erkende installatieservice

Onze gediplomeerde vakmensen hebben reeds ruime ervaring met het installeren van douchewc’s op nieuwe of bestaande toiletpotten en wandclosetpotten met inbouwreservoir.  Ons assortiment is breed, dus er is altijd wel een passende douchewc voor uw badkamer of toilet.

Omdat elke badkamer of toilet anders is, kunt u het beste een vrijblijvende offerte aanvragen voor de installatie van een douchewc. We voeren in de hele Benelux installaties uit, dus het maakt voor ons niet uit waar u woont. Het spreekt voor zich dat u ook garantie heeft op de installatie van de douchewc, dus dat stelt zeker gerust.

Let op: per 1 januari 2018 installeren wij geen douchewc’s meer die niet bij ons zijn aangeschaft. We komen er simpelweg niet meer aan toe en niet elke douchewc die u als klant heeft gekocht, voldoet aan onze minimale eisen qua kwaliteit. Dus verzorgen we geen installaties van douchewc’s die door derden zijn geleverd. We vragen hiervoor uw begrip.

Vraag een offerte aan, wij helpen u graag aan een Frissebips!

Ons werkveld en klanten die u voorgingen

Omdat frissebips.nl steeds meer door klanten wordt gevonden als de douchewc specialist, verzorgen wij door heel Europa de installaties van alle soorten douche-wc’s, zowel elektrisch als stroomloos. Onze loodgieters zijn specialist in het aanleggen van water & stroom en de plaatsing van een douchetoilet.

Foto’s van een aantal gerealiseerde installaties vindt u op onze portfoliopagina.

Mocht u een offerte wensen voor de installatie van een Japans toilet, dan kunt u altijd contact opnemen met een van onze bidetspecialisten via ons contactformulier. Binnen 24-48 uur krijgt u antwoord op uw vraag, ook in het weekend.

Wat kost de installatie van een douchewc