Onze gediplomeerde vakmensen ontzorgen uw graag!

De installatie van een douchewc hoeft niet ingewikkeld te zijn (als je de tijd wenst te nemen om de handleiding te lezen). Zelfs als u niet handig bent, is het installeren van een bidet toilet goed te doen. Zeker wanneer er al stroom en water aanwezig zijn in de badkamer.

Maar we kunnen ons voorstellen dat dit niet jouw vakgebied is of dat je niet gecertificeerd bent voor de installatie van een douche-wc. Dan biedt Frissebips uitkomst met de eigen erkende installatieservice. Zo wordt het hele proces door Frissebips uitgevoerd.

vraag een offerte aan
Instalatie douchewc Frissebips

De Frissebips erkende installatieservice

Onze gediplomeerde vakmensen hebben reeds ruime ervaring met het installeren van douchewc’s op nieuwe of bestaande toiletpotten en wandclosetpotten met inbouwreservoir.  Ons assortiment is breed, dus er is altijd wel een passende douchewc voor uw badkamer of toilet.

Omdat elke badkamer of toilet anders is, kunt u het beste een vrijblijvende offerte aanvragen voor de installatie van een douchewc. We voeren in de hele Benelux installaties uit, dus het maakt voor ons niet uit waar u woont. Het spreekt voor zich dat u ook garantie heeft op de installatie van de douchewc, dus dat stelt zeker gerust.

Let op: per 1 januari 2017 installeren wij geen douchewc’s meer die niet bij ons zijn aangeschaft. We komen er simpelweg niet meer aan toe en niet elke douchewc die u als klant heeft gekocht, voldoet aan onze minimale kwaliteitseis.

Ons werkveld en klanten die u voorgingen

Omdat Frissebips.nl steeds meer door klanten wordt gevonden als de douchewc specialist, verzorgen wij door heel Europa de installaties van alle soorten douche-wc’s, zowel elektrisch als stroomloos. Onze loodgieters zijn specialist in het aanleggen van water & stroom en de plaatsing van een douchetoilet in elke omgeving. Foto’s van een aantal gerealiseerde installaties vindt u hier:

bekijk de klanten die u voor gingen

De beste douchewc bij u thuis!

Mocht u een offerte wensen voor de installatie van een Japans toilet, dan kunt u altijd contact opnemen met een van onze bidetspecialisten via ons contactformulier. Binnen 24-48 uur krijgt u antwoord op uw vraag, ook in het weekend.

offerte aanvragen wat kost de installatie van een douchewc?