Douchewc installaties bij onze klanten.

Frissebips heeft met haar jarenlange ervaring in het installeren van douchewc’s een aanzienlijk grote klantenkring opgebouwd. Deze onderstaande klanten hebben wij met veel enthousiasme en plezier een Frissebips gegeven. De foto’s geven een goede indruk van de kwaliteit die we leveren bij de installatie van onze douchetoiletten. Wij leveren de installatie altijd op met een handige hoekstopkraan en werken alle leidingen, waar mogelijk, netjes weg, want het oog wilt ook wat!

Door gebruik te maken van de filters, kunt u de installaties per merk en model zien. Houdt er rekening mee dat sommige installaties vanwege installatie beperkingen of wensen van de klant, er anders uitzien dan mogelijk bij u het geval is. Wilt u ook de installatie van een douchewc laten verzorgen? Vraag dan een offerte aan en stuur uw foto van de badkamer of toilet naar WhatsApp nummer 06-55132763.

Gaat u ook voor een wellness wc van Frissebips?

Installatie TOTO Washlet RX douchewc

Installatie TOTO Washlet RX douchewc De TOTO Washlet RX douchewc is het nieuwste Japanse douchetoilet die de hoogwaardige technologie combineert met een fris modern design en eenvoudige installatie. TOTO heeft voor de Washlet RX ook een nieuw randloos wandcloset ontworpen om het ontwerp te stroomlijnen. Deze nieuwe krachtige douchetoilet biedt superieure eigenschappen en de leidingen zijn…