Ons motto: “iedereen – een Frissebips!”

Frissebips heeft als doel de badkamercultuur van de Benelux te moderniseren zodat mensen na het gebruik van het toilet, met een fris gevoel de badkamer kunnen verlaten. Frissebips selecteert en adviseert met zorg de beste douchewc leveranciers en aanbieders van andere badkameroplossingen, zodat u als klant, naast een excellente service, ook het best passende product krijgt.

bekijk ons assortiment
Frissebips douchewc 500x395 1

Meer dan alleen een webwinkel

Frissebips is meer dan een webwinkel alleen en geeft zodoende naast technisch advies ook de service van een professionele installateursdienst. Zo kunnen wij voor u het hele traject uitvoeren. Bij Frissebips draait het niet alleen om de prijs, maar ook om de juiste service en de beste match. En we hebben maar één doel; ‘iedereen een Frissebips.

Gaat u mee in de evolutie

Tegenwoordig is een douchewc al lang geen luxeartikel meer en kan iedereen een bidet toilet kopen. Een douche-toilet behoort in onze visie tot de basisvoorzieningen van iedere huishouding en draagt bij tot het welzijn van het hele gezin. De huidige modellen zijn trendy, gemaakt van hoogwaardig materiaal en worden steeds slimmer om de gebruiker de beste wellness ervaring te geven. En wilt u hier deel vanuit maken, kijk dan naar onze vacatures of wordt dealer.

vacatures dealer worden

De beste douchewc’s, onze missie!

Frissebips heeft als doel de badkamercultuur te veranderen en te moderniseren met een ruim assortiment aan slimme douche wc’s. Waar vroeger bladeren werden gebruikt, dat later werd vervangen door papier, toiletpapier en de hedendaagse natte doekjes, is de volgende stap in de evolutie van de wc een spatoilet die het onderlichaam met water en lucht reinigt.

ons team

Frissebips BV (op afspraak)

Tweede Schinkelstraat 3
1075 TN Amsterdam
06-55132763

Showroom openingstijden (op afspraak)

Dinsdag t/m vrijdag van 09.00 – 17.30 uur
Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur
Zondag en maandag  gesloten

Bedrijfsgegevens

KVK: 76712796
BTW: NL860768193B01
BANK: NL87ABNA0867480858