Waarom Frissebips

Frissebips heeft het ruimste en best geprijsde assortiment douchewc’s van Nederland. Alle bidets zijn bewust geselecteerd op prijs & kwaliteit en misschien nog het meest belangrijke; alle douchewc’s zijn door ons persoonlijk getest. Alleen vanuit deze overtuiging kunnen wij u het beste advies geven bij het kopen van uw douchewc. Ook heeft Frissebips als één van de weinige aanbieders een showroom met minstens 4 werkende douchewc’s en minstens 15 douchewc’s die zijn te zien. Dus kom gerust een keer langs.

Standaard een uitgebreide garantie op alle douchewc’s

frissebips.nl hanteert standaard een uitgebreide garantie op haar kwaliteitsproducten. In het eerste jaar jaar zorgt Frissebips voor de gratis reparatie of vervanging van defecte onderdelen. In het tweede jaar neemt Frissebips bij materiaal- en productiefouten in de modellen de kosten van de benodigde onderdelen op zich. Wilt u de garantie uitbreiden naar 3 of zelfs 5 jaar? Ook dat kan. Vraag ernaar bij een van onze bidetspecialisten of vermeld het bij het kopen van een bidet toilet.

Douchewc hulp
Zit u even vast?
Bel 06-55132763.

√ Waarom frissebips.nl 

  1. 2 jaar standaard garantie
  2. Scherp geprijsd aanbod
  3. Veel douchewc’s op voorraad
  4. Eigen installatiedienst

De beste prijzen voor elke douchewc

Vanwege onze directe relatie met onze leveranciers binnen Europa, Azië en Amerika, hebben wij voor de Nederlandse markt de beste prijzen bedongen. Frissebips heeft zowel goedkope douchewc’s als luxe modellen in haar assortiment. Mocht het toch zo zijn dat u een van onze producten goedkoper aantreft, laat het ons dan weten.

Volledige ondersteuning tijdens het aankoopproces van uw bidet toilet

Onze bidetspecialisten helpen u graag bij het aankoopproces van het juiste spalet. Maar ook tijdens de installatie kunt u gebruik maken van onze services als u er even niet uitkomt. En heeft u liever een professionele installateur, ook dat kan bij frissebips.nl. Onze vakmensen leveren een perfecte service en gaan pas weg als u tevreden bent met de installatie van uw douchewc. Wij geven service in de hele Benelux, ook op merken die niet zijn verkocht door ons.

Douche-wc’s speciaal voor de Europese markt

De douche-wc’s die Frissebips in haar assortiment heeft, zijn speciaal bestemd voor de Europese markt. Alle produkten zijn 220V-240V, zijn CE gekeurd en hebben een ISO certificaat. Wel zo veilig! Tevens passen onze douche-wc’s in 95% van de gevallen op uw Nederlandse closet.

Frissebips is niet zomaar een gekozen naam, maar bewust geselecteerd, omdat we overtuigd zijn dat de douchewc de toekomst wordt. Gaat u mee met uw tijd? Koop dan vandaag nog een douchewc of bidet toilet, want wij helpen u graag aan een frissebips.nl!

Over frissebips.nl

Wilt u weten waarom we doen wat we doen of wie de mensen achter Frissebips zijn, bekijk dan een van de volgende links: