Wie zijn de mensen achter Frissebips

Ons douchewc team bestaat uit vakmensen die plezier hebben in wat ze doen, want alleen dan kun je succes hebben en kwaliteit leveren. Oog voor detail, integriteit en charme is wat dit team zo compleet maakt, met elk hun eigen expertise. Wel zo fijn als u overweegt een douche-wc te kopen en nog niet helemaal thuis bent op dit gebied. Maar wat het ook leuk maakt is met sanitairproducten te werken waarvan wij weten dat de kwaliteit goed is en we onze klanten ermee kunnen helpen, verbazen en verwennen. Het klink allemaal als een cliché, dat begrijpen wij ook wel als u dit leest, maar we helpen echt graag onze klanten met een spatoilet aan een Frissebips! Maak kennis met de mensen achter frissebips.nl, we staan klaar voor al uw douche-wc vragen.

Roy Hakker

Eigenaar, Marketing & Sales

Roy HakkerVoor mijn werk in het toerisme bezocht ik vele Aziatische landen. Wat mij opviel is dat we in Nederland flink achterlopen als we het hebben over comfort en hygiëne op het toilet. Dat moest veranderen, vandaar frissebips.nl, de site voor het kopen van een douchewc. Mijn motto is “Iedereen een Frissebips!”.

Wilt u even contact? Stuur mij gerust een berichtje.

Email: info@frissebips.nl
Telefoon: 06-55132763
Linkedin: https://www.linkedin.com/pub/roy-hakker/12/5aa/183

 

Alex de alleskunner

Hoofd installateur Frissebips

Alex Nieman loodgieterToen Roy (jeugdvriend) vroeg, zullen we douchewc’s gaan verkopen en installeren, was ik in eerste instantie aarzelend, want ik kende het principe niet echt. Maar die aarzeling verdween snel toen ik de eerste douchetoilet installeerde bij mij thuis. Nu kunnen we niet meer zonder en installeren we voor onze klanten honderden bidets. Mijn motto is “Als ik het niet kan, kan niemand het!”.

Wilt u even contact? Stuur mij gerust een berichtje via Roy.

Email: info@frissebips.nl
Telefoon: 06-55132763

 

Pascal denkt met u mee!
Installateur Frissebips
Pascal-installateur-FrissebipsPascal heeft het loodgietersvak met de paplepel ingeven gekregen. Zijn vader was namelijk een kundige installateur en heeft al zijn kennis met Pascal kunnen delen. Vaak is zijn side kick Wesley mee om te assisteren.
Pascal is handig en denkt graag tijdens de klus met u mee. Mijn motto is “Er is altijd een oplossing!

Wilt u even contact met Pascal? Stuur mij gerust een berichtje via Roy.

Email: info@frissebips.nl
Telefoon: 06-55132763

 

Chris Hakker, houdt van een praatje!

Service monteur Frissebips

Chris installateur douchewcChris is van beroep erkend elektricien en handy man met een enorme ervaring in het aanleggen van installaties en loodgieterswerkzaamheden. Chris is iemand die iedereen eigenlijk in zijn omgeving zou moeten hebben, want hij is superhandig, behalve met computers. Chris is de vader van Roy en ondersteunt de klanten met service en reparatie. Motto: “Komt altijd goed”.

Wilt u even contact met Chris? Stuur mij gerust een berichtje via Roy.

Email: info@frissebips.nl
Telefoon: 06-55132763

 

Busra Durmus

Showroom manager

Busra-Durmus

Altijd een baan gehad in de horeca, maar toen dit vorig jaar compleet weg viel, eens een blauwe maandag Roy ondersteund in de dynamische wereld van het douchetoilet. En nu een jaar later en volledig in dienst, heb ik mijn draai in mijn showroom gevonden en ondersteun ik Frissebips met allerlei taken. Mijn motto is. “Relax Papi”.

Wilt u even contact? Stuur mij gerust een berichtje.

Email: facturen@frissebips.nl
Telefoon: 06-55132763

 

Meltem Sener

Ambassadeur en blogger

douchewc-specialistMeltem is naast ambassadeur voor frissebips.nl een fan van douchewc’s, een gepassioneerde blogger die onder haar eigen naam blogt over
reizen en haar avonturen als hardloper. Momenteel traint ze voor de marathon en schrijft ze voor Frissebips, de douchewc specialisten. Mijn motto is “Dress to impress”.

Wilt u even contact? Stuur mij gerust een berichtje via het info adres.

Email: info@frissebips.nl
Telefoon: 06-55132763

 

Mascotte

Frissebips

WatermanOok Frissebips heeft een mascotte die ons elke keer weer stimuleert om frisser te zijn en voor meer comfort te gaan. Onze mascotte staat voor hygiëne, comfort en wellness en misschien heeft u hem al eens op straat gezien. Als u onze mascotte ziet is het misschien wel tijd om een douchewc te kopen en te reinigen met water in plaats van toiletpapier…

Email: info@frissebips.nl
Telefoon: 06-55132763

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie