Wie zijn de mensen achter Frissebips

Ons douchewc team bestaat uit vakmensen die plezier hebben in wat ze doen, want alleen dan kun je succes hebben en kwaliteit leveren. Oog voor detail, integriteit en charme is wat dit team zo compleet maakt, met elk hun eigen expertise. Wel zo fijn als u overweegt een douche-wc te kopen en nog niet helemaal thuis bent op dit gebied. Maar wat het ook leuk maakt is met sanitair producten te werken waarvan wij weten dat de kwaliteit goed is en we onze klanten ermee kunnen helpen, verbazen en verwennen. Het klink allemaal als een cliché, dat begrijpen wij ook wel als u dit leest, maar we helpen echt graag onze klanten met een spatoilet aan een Frissebips! Maak kennis met de mensen achter frissebips.nl, we staan klaar voor al uw douche-wc vragen.

windows hNiNxhUfCfQ unsplash 1 scaled
Keuzehulp Aquamen 183x300 1

Roy
Eigenaar, marketing & sales

Voor mijn werk in het toerisme bezocht ik vele Aziatische landen. Wat mij opviel is dat we in Nederland flink achterlopen als we het hebben over comfort en hygiëne op  en na het toilet. Dat moest veranderen vond ik, vandaar Frissebips.nl, de site voor het kopen van een douchewc. Mijn motto is “Iedereen een Frissebips!”.

Wil je even contact? Stuur mij gerust een berichtje.

Keuzehulp Aquamen 183x300 1

Alex
Hoofdinstallateur

Toen Roy (jeugdvriend) vroeg, zullen we douchewc’s gaan verkopen en installeren, was ik in eerste instantie aarzelend, want ik kende het principe niet echt. Maar die aarzeling verdween snel toen ik de eerste douchetoilet installeerde bij mij thuis. Nu kunnen we niet meer zonder en installeren we voor onze klanten honderden bidets. Mijn motto is “Als ik het niet kan, kan niemand het!”.

Keuzehulp Aquamen 183x300 1

Pascal
Installateur

Pascal heeft het loodgietersvak met de paplepel ingeven gekregen. Zijn vader was namelijk een kundige installateur en heeft al zijn kennis met Pascal kunnen delen. Vaak is zijn side kick Wesley mee om te assisteren.
Pascal is handig en denkt graag tijdens de klus met u mee. Mijn motto is “Er is altijd een oplossing!
Keuzehulp Aquamen 183x300 1

Zowi
Elektricien

Ik haal veel plezier uit het vak elektricien omdat geen dag hetzelfde is. Samen met Alex verzorg ik de aanleg van water & stroom voor de elektrische douchewc installaties. En gelukkig gebeurt het bijna altijd dat we de installaties opleveren zonder hak- en breekwerk of plintjes en dat alles netjes is weggewerkt. Daar wordt ik altijd heel blij van. Zeker als de aanleg een uitdaging is!

Keuzehulp Aquamen 183x300 1

Chris
Service monteur

Chris is van beroep erkend elektricien en handy man met een enorme ervaring in het aanleggen van installaties en loodgieterswerkzaamheden. Chris is iemand die iedereen eigenlijk in zijn omgeving zou moeten hebben, want hij is superhandig, behalve met computers. Chris is de vader van Roy en ondersteunt de klanten met service en reparatie. Motto: “Ik ga pas weg als het is opgelost”.

Keuzehulp Aquamen 183x300 1

Busra
Showroom

Altijd een baan gehad in de horeca, maar toen dit vorig jaar compleet weg viel, eens een blauwe maandag Roy ondersteund in de dynamische wereld van het douchetoilet. En nu een jaar later en volledig in dienst, heb ik mijn draai in mijn showroom gevonden en ondersteun ik Frissebips met allerlei taken. Mijn motto is. “Relax Papi”.

Frissebips BV (op afspraak)

Tweede Schinkelstraat 3
1075 TN Amsterdam
06-55132763

Showroom openingstijden (op afspraak)

Dinsdag t/m vrijdag van 09.00 – 17.30 uur
Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur
Zondag en maandag  gesloten

Bedrijfsgegevens

KVK: 76712796
BTW: NL860768193B01
BANK: NL87ABNA0867480858