Toilet met spa functies.

Het hebben van een toilet met spa functies die uw onderlichaam reinigt met warm verzachtend water en lucht, is in de meeste landen al lang geen luxe meer. Nu de prijs van een Spalet steeds toegankelijker wordt en de cultuur in Nederland zich ook meer focust op comfort en hygiëne, zien we bij Frissebips steeds meer klanten die een spoeltoilet kopen met de functies van een Spa.

Ook de positieve ervaringen van onze klanten met een Spalet dragen bij aan de groei van dit product segment, want er zijn vele verschillende versies te koop. Veel van onze klanten kennen de Spalet uit Japan, omdat in Japan de toiletten bijna allemaal een sproeier hebben die met water en bubbels een zachte en gezonde reiniging geven. Wanneer u als reiziger in Japan op vakantie bent geweest, wilt u niet meer terug naar closetpapier maar kiest u voor een Japanse toilet met wellnessfuncties. En een Spa WC hoeft niet duur te zijn!

Maar als u nog niet bekend bent met een Spalet, geven we bij Frissebips graag extra informatie over de toilet bril van de toekomst. Bekijk ze allemaal!

Spatoilet

Wat is een Spalet?

Een Spalet is een alternatieve naam voor een innovatieve toiletbril met een geïntegreerde watersproeifunctie die zowel warm water als lucht uit een slimme sproeier spuit die ook nog eens masseert Met één druk op de knop komt de verborgen sproei-arm vanuit de bril tevoorschijn en worden uw edele delen teder en comfortabel gereinigd met warm water en zachte lucht. De reiniging met water is zachter en gezonder dan closetpapier en dus ideaal voor de gevoelige intieme zone. Na elke toiletbeurt voelt u zich schoon en fris, net alsof u onder de douche uitkomt. Wilt u meer weten over het kopen van een Spalet of welke wellnessfuncties de brillen van Frissebips hebben, kijk dan voor meer informatie op de ‘wat is een douchewc‘ link.

Waarom een Spalet kopen

Er zijn vele redenen waarom onze klanten overwegen een Spalet te kopen. Vaak is het de mix van comfort en hygiëne of omdat men de reiniging met water en lucht meer vinden van deze tijd en dat de reiniging met toiletpapier of verontreinigende natte doekjes iets is wat tot het verleden behoort. Maar het zou ook kunnen vanwege dat toiletpapier problemen geeft en water de enige mogelijkheid is voor de reiniging. De meeste klanten hebben in Azië kennis gemaakt met een Japans toilet of kopen een Spalet vanwege medische redenen. Een bijkomend voordeel dat door de aanschaf van een wc die reinigt met water, u bespaart op toiletpapier en natte doekjes. Via deze link leest u meer informatie over waarom u misschien een bidet-toilet zou willen hebben.

Maro DI600 spatoilet Vitra Zano wandcloset frissebips

Ervaringen met een Spalet

Ook al is het misschien in het begin even wennen, zo’n toilet met spa functies. Na een aantal dagen kent u niet anders en wilt u ook niet anders. Dat is altijd een waarschuwing die we meegeven als we contact hebben met onze klanten. De ervaringen die men erna deelt met ons zijn zéér positief, dat kunt u ook lezen bij de verschillende douchewc’s. Ervaringen waar men over schrijft is dat het comfort en hygiëne dat een Spalet geeft, erg fijn is en dat zo’n warme bril ook op prijs gesteld wordt. Een Spalet ontspant, vermindert stress, verzacht pijnlijke delen en verhoogt uw stemming. Er zijn dus genoeg positieve beoordelingen over een toiletbril met masserende sproeifuncties.  Maar waarom zou u overwegen een Spalet aan te schaffen?

Ik wil ook een Spalet kopen

Wij doen alles voor een Frissebips, dus wij helpen u graag bij het uitzoeken van het juiste Spalet dat ook past op uw huidige of nieuwe toilet. Heeft u een vraag over een van de functies die de spa wc heeft of een vraag over andere sanitaire materialen, neem gerust contact op met ons via email of telefonisch of via WhatsApp via 06-55132763.

Top 5 douchewc's bekijken
Waarom een douchewc kopen