Offerte aanvragen

Welkom bij het formulier om een offerte aan te vragen voor één of meerdere douchewc’s, een combinatieaanbieding met een andere toiletpot of de installatie van een van de volgende onderdelen: Geberit inbouwreservoir, wandcloset/staande toilet, montage douche wc op bestaand of nieuw toilet. We installeren helaas geen handdouches meer omdat we ons focussen op elektrische douchewc’s.

Vul zoveel mogelijk het formulier in om een scherp geprijsde offerte mogelijk te maken. Tevens kunt u foto’s uploaden of versturen naar info@frissebips.nl maar makkelijker is de foto’s te WhatsAppen naar het nummer: 06-55132763. Binnen 8-12 uren, maar vaak sneller, kunt u van ons de offerte verwachten. We helpen u graag bij het kopen van een douchewc van Frissebips, specialist in Japanse toiletten.

  • Voor de beste offerte ontvangen we graag foto's van uw huidige toilet of badkamer. U kunt dit via e-mail versturen naar info@frissebips.nl of versturen via WhatsApp naar 06-55132763. Liever direct uploaden met deze aanvraag. dan kan dat hieronder door de bestanden te uploaden. Maar als dat lastig is, kunnen we veelal telefonisch een goed beeld krijgen van de werkzaamheden.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB, Max. aantal bestanden: 10.