Douchewc

In Azië en Amerika is de cultuur van de ‘douchewc’ al heel lang, vrij normaal en eigenlijk loopt Europa hierin vrij ver achter. Gelukkig neemt de liefde voor een superdeluxe douchewc toe en zijn er steeds meer Europese mensen die dit op reis hebben leren kennen en waarderen. Veel van hen zouden deze natuurlijk reinigende comfort niet meer missen en langzamerhand neemt de vraag naar douchewc’s in Nederland toe.

De moderne badkamer verandert steeds meer in een wellnessoase maar ook mensen met een aandoening weten het comfort dat een douchetoilet brengt, te waarderen. Frissebips ziet vooral een stijging in de uitgebreide douchewc modellen die naast reinigingsfuncties ook nog andere functies hebben.

Maar Frissebips biedt ook stroomloze douchewc’s aan, ook wel de mechanische bidet toiletzittingen genoemd en voor de mensen met een beperkt budget, de handdouches. Ervaar hygiëne en comfort in zijn zuiverste vorm en neem een kijkje in onze bidetwinkel. Wash don’t wipe!

bekijk alle douchewc's

Wat is een douchewc?

Coway Bidet frissebips

Een douchewc is een toiletbril met een geïntegreerde douchefunctie. Met één druk op de knop van de afstandsbediening komt de verborgen douche-arm tevoorschijn en wordt het onderlichaam teder en comfortabel gereinigd met water en lucht. De reiniging met warm water is zachter dan met toiletpapier en ideaal voor de gevoelige zone. U voelt zich schoon en fris, telkens als u de douchewc gebruikt hebt. Wilt u meer weten over het kopen van een douchewc of welke functies de douchewc’s van Frissebips hebben, kijk dan op de ‘wat is een douchewc’ link.

Waarom een douchewc

Er zijn verschillende redenen waarom mensen kiezen om een douchewc te kopen.  Vaak is het de combinatie van comfort en hygiëne of omdat men de reiniging met lucht en water meer vinden passen bij deze tijd en dat reiniging met toiletpapier of verontreinigende natte doekjes iets is wat tot het verleden behoort. Tevens is een bijkomend voordeel dat door de aanschaf van een douchewc, u bespaart op toiletpapier en natte doekjes. Via deze link leest u meer informatie over waarom u misschien een douchetoilet zou willen hebben.

Ik wil ook een douchewc kopen

Coway Aquapsd2

Wij doen alles voor een Frissebips, dus wij helpen u graag bij het uitzoeken van de juiste douchewc die past op uw toiletbril. U kunt contact opnemen met ons via email of telefonisch via 06-55.13.27.63.

Ook via WhatsApp zijn wij bereikbaar op nummer 06.55132763. Als u liever teruggebeld wilt worden op een tijdstip dat u uitkomt, vul dan het Bel mij terug formulier in.