Waarom een Maro D’Italia douchewc

Maro D’Italia is een van de eerste Europese producenten van hoogwaardige elektrische + stroomloze douchewc’s en handknijpdouche’s. En Frissebips is de officiële importeur van alle Maro bidets in de Benelux. Maro D’Italia gelooft in de kracht van een reiniging met water & lucht, vandaar dat de oprichting van dit prachtige Italiaanse bedrijf tussen de bergen en het meer van Lugano een bewuste keuze is geweest in het oprichtingsjaar 1980.

Maro is het merk dat met hoogwaardige technologie, het comfort en hygiëneniveau van het hedendaagse toiletgebruik, verbetert en mensen een nieuwe stap laat nemen op het gebied van persoonlijke hygiëne. De producten van Maro zijn een “way of life” en passen door hun verfijnde design thuis in elk toilet of badkamer. Niet voor niets is de Maro DI600 douchewc onze meest verkochte douchewc’s.

bekijk alle Maro douchewc's

Het succes van de Maro D’Italia DI600 douchewc

2014 was voor Maro D’Italia een succesvol jaar vanwege de introductie van de Maro DI600 elektrische douchewc. Deze bidet toilet is de eerste, van UF resin gemaakt plastic, dat duurzamer is dan de huidige materialen die worden gebruikt om bidetbrillen te produceren. Daarnaast is dit materiaal oersterk, antibacterieel en zorgt het voor het juiste zitcomfort door het slanke design. De uitgebreide wellnessfuncties zorgen voor een comfortabele reiniging en de extra features maken deze spatoilet tot de meest luxe die Frissebips in haar assortiment heeft. Zo heeft deze douchetoilet de gebruikelijke wasfuncties, een ladies wash, extra massagefuncties, een verwarmde softclose brilzitting en een handige LED nachtlamp. Tevens is de bidetbril voorzien van een krachtige föhn en een waterfilter die kleine kalkdeeltjes zuivert. En dat alles voor een betaalbare prettige prijs in verhouding met andere merken zoals de AquaClean van Geberit, de ViClean van Villeroy & Boch, de Sensia Arena van GROHE en de Duravit Sensowash.

De certificaten van de Maro D’Italia DI600 douchewc

Maro D’Italia heeft verschillende oorkondes en certificaten van gecertificeerde bedrijven die diverse producten testen op betrouwbaarheid, duurzaamheid, kwaliteit en veiligheid. Maar wat betekent dit voor u? Indien u den douchewc van Maro koopt, dan kunt u ervan uitgaan dat u een veilig en betrouwbare douchewc koopt met een standaard garantie van 2 jaar. Tevens zijn alle douche wc’s goedgekeurd voor de Europese en uiteraard de Nederlandse markt. De douchewc’s van Maro zijn CE gekeurd en ISO gecertificeerd. En mocht er dan toch iets zijn met de Maro bidet, dan heeft Frissebips een eigen service center met vele onderdelen op voorraad.

Drie Maro stroomloze douchewc’s

Voor klanten die graag een mechanisch of stroomloze douchewc in hun toilet willen hebben, vaak als vervanging van een handdouche, kunnen maar liefst uit drie verschillende modellen kiezen, die allen verschillende afmetingen hebben. De compleet opnieuw ontworpen stroomloze douchewc’s, de FB104FB106 en FB108, hebben een koperen aansluiting en worden met een T-koppelstuk geleverd. Deze modellen zijn zo goed dat ze inmiddels al worden gekopieerd maar wel met een andere kwaliteit en zonder T-stuk, dus let hier op. Omdat Maro maar liefst 3 ontwerpen aanbiedt, past er altijd een stroomloze douchewc op uw toiletpot. Mocht u hierover advies willen, neem dan contact met ons op of start een chat.

bekijk alle stroomloze douchewc's

Let op:

Sinds kort zijn er van deze mechanische bidet toilet (Chinese) namaakproducten op de markt die lijken op de kwaliteit die Maro biedt, maar van inferieur materiaal zijn gemaakt. Omdat Maro D’Italia haar producten heeft gedeponeerd, is het makkelijk te zien welke douchewc bril echt is en welke niet. Maro maakt bij de aansluiting van het water op de bidet gebruik van een koperen aansluiting terwijl de namaakproducten een plastic aansluiting hebben. Daarnaast levert Maro D’Italia bij deze douchetoilet een T-connector en gewapende waterslang die niet bij de anderen wordt meegeleverd en is de bril van ander plastic gemaakt. Laat u niet verleiden door de betere prijs in combinatie met een andere kwaliteit.