Hoe installeer ik een douchewc?

De installatie van een Japanse bidet toilet of douchewc hoeft – als je een beetje handig bent – niet ingewikkeld te zijn. Maar zelfs als je niet heel handig bent, is het installeren van een douche-wc goed te doen. Zeker wanneer er al stroom en water aanwezig zijn in je badkamer en/of toilet. Kies de douche wc die je voorkeur heeft of die je hebt gekocht en volg de handleiding voor de installatie ervan.

Alle douchewc’s hebben een uitgebreide gebruikshandleiding die stap voor stap uitleggen hoe je de douchewc dient te installeren of te bedienen. Op de product pagina van je douchewc tref je deze tevens aan en vind je ook diverse instructiefilmpjes die je goed op weg helpen. Mocht je er zelf niet uitkomen, dan kun je altijd contact opnemen met een van onze douchewc specialisten of een offerte aanvragen voor de installatie. We helpen je graag aan een Frissebips.

vraag een offerte aan bel voor een beetje hulp
installatie hulp frissebips

Maak een keuze

Kies voor een staande toilet, een wandcloset of casco nieuwbouw installatie:

ik heb een staande toilet

ik heb een hangtoilet

ik heb een nieuwbouw woning

Een beetje hulp?

Hulp nodig of heb je een prangende vraag over het kopen van een douchewc, de installatie van een spatoilet of het onderhoud van je bidet toilet? Neem gerust contact op via 06-55132763 of laat een bericht achter via contact of via WhatsApp. Wij helpen je graag aan een Frissebips