Geberit AquaClean Mera jubileumactie

geberit aquaclean mera douchewc met geurafzuiging warme luchtdroging en ladydouche frissebips

Geberit AquaClean Mera jubileumactie

Vandaag de dag kan Geberit als Europees marktleider met trots terugkijken op 40 jaar ervaring met douchewc’s. In deze vier decennia heeft Geberit de douchetoilet met veel liefde verder ontwikkeld en geperfectioneerd. Het resultaat: elegante douchewc’s voor elk budget, behoefte en woonsituatie. Dit viert Geberit met een geweldige AquaClean Mera jubileumactie!

De douchewc: een Zwitserse uitvinding

Wie door Japan reist, zal onderweg vast ergens een douche-wc tegenkomen. De toiletbril waarmee u met water wordt gereinigd vindt u daar in hotels, maar ook in treinstations, winkels en tempels. De Japanners, die erom bekend staan hoge eisen te stellen aan hygiëne, comfort en lichaamsverzorging, zagen het voordeel van deze geniale combinatie van wc en bidet al vroeg in. Zij zorgden ervoor dat deze innovatie begin jaren tachtig snel een enorm succes werd door nieuwe technieken toe te passen.

Toch is de douche wc geen Japanse uitvinding. Het werd bedacht door een Zwitser: twee jaar lang knutselde Hans Maurer aan een hygiënisch toilet, waarvoor hij in 1957 patent aanvroeg. Toen het patent van Maurer in 1977 afliep, grepen de slimme Japanners van fabrikant TOTO hun kans. In 1980 kwam het eerste in Japan ontwikkelde product op de markt; de TOTO Washlet.

Maar ook Geberit had de voordelen van het reinigen met water al lang ingezien. Al in de jaren zeventig was Geberit intensief bezig met de ontwikkeling van douchewc’s. In 1978, dus al twee jaar voor de Japanners, bracht Geberit het douchewc-opzetsysteem ‘Geberella’ op de markt.

De afgelopen 40 jaar heeft Geberit het doucheprincipe verder ontwikkeld en de AquaClean douchewc’s een schat aan revolutionaire, gepatenteerde comfortfuncties meegegeven die het leven eenvoudigweg aangenamer maken. Met het huidige assortiment stelt Geberit AquaClean nieuwe normen voor de persoonlijke lichaamsverzorging.

Jubileumactie Geberit & Frissebips

Wandpaneel_zwart_en_wit_Geberit AquaClean MeraIn dit jubileumjaar vieren wij met trots de 40 jaar ervaring van Geberit. En wie feest viert, trakteert: daarom ontvangen consumenten tijdelijk bij aankoop van een Geberit AquaClean Mera Comfort of Classic het wandbedieningspaneel (t.w.v. maximaal € 394,10) cadeau!

Voor deze actie stelt Frissebips u een speciale jubileum actiecoupon ter beschikking. Deze coupon overhandigen wij u bij aankoop van een AquaClean Mera Comfort of Classic en het wandbedieningspaneel (wit of zwart). Om in aanmerking te komen voor de actie moet u de actiecoupon met de factuur naar Geberit sturen, het aankoopbedrag van het wandbedieningspaneel wordt binnen drie weken overgemaakt op het aangegeven bankrekeningnummer.

Deze actie loopt van 15 juni t/m 30 september 2018 en is geldig via Frissebips.
U kunt de voorwaarden bekijken op de actiepagina Geberit AquaClean Mera jubileumactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *