ViClean i 100 lancering naar augustus 2018

ViClean I 100 Design

Villeroy & Boch ViClean i 100 lancering naar augustus 2018

Villeroy&Boch-ViClean-I_100-zijaanzichtVilleroy & Boch heeft ons laten weten dat de lancering van de ViClean-I 100 douchewc / V0E100R1, die in eerste instantie op mei 2018 stond,  nog even op zich laat wachten tot augustus 2018.

Naast dat de certificeringen iets langer duren vanwege de sublieme techniek en het unieke Quaryl®, heeft Villeroy & Boch nog een belangrijk doel. Kwaliteit is iets in één keer goed doen en dat zorgt ervoor dat ze voor de laatste puntjes op de i nog even wat aandacht schenken aan deze superieure douchewc.

De ViClean I-100

Met deze douchetoilet legt Villeroy & Boch de nieuwe lat voor douchewc’s. Dankzij het sublieme design is de gehele douchewc-techniek in de wandcloset geplaatst, zodat de bidetbril van buiten niet meer als zodanig wordt herkend. De unieke HarmonicWave-douchestraal die Villeroy & Boch speciaal heeft ontworpen voor de ViClean-I 100, beweegt in een zijwaartse golfbeweging zachtjes heen en weer en zorgt voor een bijzonder grondige en vitaliserende reiniging.

Update: We hebben vernomen dat de certificering, de keuring en de puntjes op de i van de ViClean-I 100 een langere tijd in beslag nemen dan verwacht, waardoor de lancering is uitgesteld naar augustus 2018. U kunt echter wel alvast de viclean douchewc bestellen via deze link: ViClean-I 100 kopen. U bent dan één van de eerste die de ViClean I 100 geleverd krijgt.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *