Frissebips verlengt GROHE Sensia Arena Flush Kit Actie

Promotie Grohe Sensia Arena met Automatic Flush Kit

Frissebips verlengt als enige leverancier de GROHE Sensia Arena Flush Kit Actie

Vandaag, 30 april 2018, loopt officieel de GROHE Sensia Arena Flush Kit actie af maar Frissebips heeft besloten, vanwege het succes van deze actie, de Flush Kit promotie te verlengen zolang haar voorraad strekt (slechts 17 8 stuks voor deze promotie).

Als dank voor uw aankoop van de GROHE Sensia Arena douche wc en het GROHE Rapid SL inbouwreservoir, ontvangt u gratis de auto flush kit t.w.v. €239,- van Frissebips. Met deze auto flush-kit kunt u de Sensia Arena douchetoilet via de afstandsbediening of app laten doorspoelen. De installatie is eenvoudig en zelfs achteraf te installeren.

Frissebips doet er een schepje bovenop

GROHE Sensia Cosmopolitan Arena drukknopFrissebips ondersteunt deze actie ook met de gratis levering van de GROHE Cosmopolitan Arena drukknop, zodat de set direct compleet is. De Cosmopolitan Arena is juist ontworpen om een match te zijn met de Sensia Arena douchetoilet, vanwege haar ronde en ovale vormen. Het totale actiebedrag bij aankoop van de set bedraagt dan zelfs €319,-

Deze aanbieding is geldig van 1 januari 2018, zolang de voorraad strekt (17 stuks in voorraad) en geldt alleen voor aankopen in Nederland en België.

Wees er dus tijdig bij en bestel uw set inclusief drukknop en autoflush kit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *