Maro DI600 in gastentoilet bij Megadump Wormer

Megadump Wormer installatie Maro di600
[dt_gap height=”10″ /]

Megadump Wormer

Megadump in Wormer is de nieuwste aanwinst binnen de Megadump sanitairgroep. Megadump Wormer heeft een showroom met een oppervlakte van 700 vierkante meter. In deze showroom treft u een breed assortiment ligbaden, badmeubels, kranen aan, maar ook een douchetoilet van Frissebips.

Ook Megadump Wormer koos ervoor de Maro D’Italia DI600 douchewc in haar gastentoilet te installeren, zodat klanten zelf het comfort en de hygiëne kunnen ervaren van een van de meestverkochte douche-wc’s van Nederland. Naast Megadump Tiel en Dalen, is Wormer nu de derde vestiging met een douchetoilet die mensen ook echt kunnen uitproberen.

[dt_gap height=”10″ /]

De Maro DI600 douchetoilet uitproberen bij Megadump Wormer

Megadump Wormer installatie Maro douchetoilet (1)Megadump Wormer installatie Maro meestverkochte douchewc(5)In de badkamerwinkel van Megadump Wormer kunt u nu dus ook de meestverkochte douchetoilet testen, de Maro D’ Italia DI600 douchetoilet. De Maro bidet is in het gastentoilet geïnstalleerd op een strak vorm gegeven randloos wandcloset en uiteraard leverbaar met een Moderne Afstandsbediening alsmede de Traditionele remote. Beide versies treft u aan in de toilet.

[dt_gap height=”10″ /]

Kom langs bij Megadump’s vestiging in Wormer en probeer deze douche-wc uit. De verkoopadviseurs staan klaar om u een demonstratie van deze wc-douche te geven en uiteraard wacht er een lekker kopje koffie op u.

Zoekt u een sanitairzaak in de omgeving van Zaandam, Purmerend, Heemskerk of Wormer? Dan boft u!  Megadump is sinds 24 maart 2018 geopend en heeft een ruim aanbod aan sanitair voor elke badkamer. Bij Megadump koopt u kwaliteitsproducten voor internetprijzen.

Megadump Wormer sanitair douchewc

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *