TOTO brengt nieuwe versie Washlet SG en Neorest EW / AC op de markt

TOTO Ontkalking Washlet SG Neorest EW frissebips

TOTO brengt nieuwe versie Washlet SG en Neorest EW / AC op de markt

TOTO-Ontkalking-Washlet_SG-Neorest_EW-frissebipsTOTO brengt begin 2018 nieuwe versies uit van de populaire Washlet SG en Neorest EW/AC waardoor deze uitkomt op versie 2.0. Een van de belangrijkste verbeteringen zijn het ontkalkingsprogramma dat de douchewc’s nu hebben, waardoor het onderhoud uit handen wordt genomen en de levensduur direct wordt verbeterd.

Kalk en andere minuscule deeltjes kunnen voor veel douchewc’s een probleem vormen waardoor het kan zijn dat de douche-wc na een tijd minder goed functioneert. Om het douchetoilet in topconditie te houden heeft TOTO een speciaal ontwikkeld ontkalkingsmodule in haar douchewc’s geplaatst die het onderhoud eenvoudiger maken.

[dt_gap height=”10″ /] [vc_column][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=MPFYPn2DnGE” title=”TOTO ontkalkingsprogramma”][/vc_column]

Met de upgrade van het ontkalkingsprogramma’s krijgen ook de Washlets nieuwe productcodes. Voor de TOTO Washlet SG 2.0 is dat code TCF403REGV1 en voor de TOTO Neorest EW 2.0 is dat code TCF994RWG#NW1. Standaard levert Frissebips per direct de nieuwe versies al uit.  Wilt u meer weten over ons assortiment van TOTO Washlet, kijk dan naar ons productaanbod.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *