Villeroy & Boch ViSeat binnenkort verkrijgbaar

viseat verwarmde bril

Villeroy & Boch ViSeat binnenkort verkrijgbaar

De Villeroy & Boch ViSeat (8M01A101) is de nieuwe closetzitting met comfortabele extra’s.  ‘s Nachts naar het toilet gaan zonder het licht aan te hoeven doen. Geen ijskoude toiletzitting meer wanneer u naar het koude kamertje moet. De bril + deksel die automatisch opent en sluit zonder uw handen te gebruiken? Dankzij de nieuwe extra’s wordt er perfect ingespeeld op de vraag naar meer comfort en hygiëne: de ViSeat biedt een handige nachtverlichting, een regelbare zittingverwarming en een Auto-Open/-Close-functie die allen zijn in te stellen via de bijgeleverde afstandsbediening.

Nachtverlichting in plaats van badkamerverlichting

Dankzij de ingebouwde LED nachtverlichting kunt u naar het toilet gaan zonder dat het nodig is het licht van uw badkamer of toilet aan te doen. De geïntegreerde daglichtsensor schakelt overdag automatisch het licht uit. Het warme LED-licht zorgt voor een aangename lichtsfeer en geeft uw badkamer meer warmte en allure.

Een aangenaam gevoel in plaats van een koude bips.

De Villeroy & Boch ViSeat beschikt over zittingverwarming met drie standen die zorgen voor een aangenaam zitcomfort, Met name in de winter of na geopende ramen wordt de zitting op een aangename temperatuur verwarmd. De instelbare temperatuurstanden van de verwarmde bril zijn: 31°C, 34°C of 37°C maar de verwarming is ook compleet uit te zetten als het zomer is of u bent op vakantie. De Vi-Seat is ook voorzien van een ECO-modus dat de temperatuur constant op 28°C laat staan.

Automatisch open laten gaan in plaats van open laten staan

Verwarmde bril

De ViSeat is uitgerust met een sensor die een gebruiker herkent. De ViSeat zal de zitting automatisch openen en sluiten. De sensorherkenning is instelbaar in 3 standen die zorgt voor het zacht openen en sluiten van de zitting.

De ViSeat is geproduceerd van hoogwaardig plastic genaamd Duroplast. De roestvrij stalen QuickRelease scharnieren zorgen voor het eenvoudig verwijderen van de zitting bij reiniging.

 Verdere eigenschappen van de ViSeat zijn:

  • QuickRelease voor eenvoudige alledaagse reiniging
  • Optimaal te combineren met de geïntegreerde frisheidsoplossing ViFresh
  • Afstandsbediening voor het eenmalig instellen van de comfortfuncties
  • Bekende hoogwaardige Villeroy & Boch kwaliteit en stabiliteit
[vc_row][vc_column][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=vFpj3zTUFUw” title=”Villeroy & Boch ViSeat video”][/vc_column][/vc_row]

De toiletzitting van de nieuwe comfortklasse is naar verwachting in mei 2018 verkrijgbaar bij Frissebips en past bij de speciaal ontworpen Subway 2.0 wandcloset met artikelcode 5614B001 of met artikelcode 5614B0R1 (CeramicPlus uitvoering). De verwachte prijs van de ViSeat is €479,- en de prijs van de bijbehorende Subway 2.0 is €279,-

 

Vraag naar de aantrekkelijke setprijs van de Viseat met Subway 2.0 wandcloset.

 

ViSeat afstandsbedieningViseat_Frissebips_villeroy_boch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *