GROHE verlengt Sensia Arena Flush Kit promotie tot 30 april 2018

Promotie Grohe Sensia Arena met Automatic Flush Kit

GROHE verlengt Sensia Arena Flush Kit promotie en Frissebips doet daar een schepje bovenop.

Update: Frissebips verlengt deze actie tot einde voorraad. Kijk voor meer informatie op de productpagina.

GROHE Nederland heeft recentelijk besloten de Sensia Arena Flush Kit promotie te verlengen tot 30 april 2018 en dat is goed nieuws om het jaar mee te starten!

Promotie-Grohe-Sensia-Arena-met-Automatic-Flush-KitAls dank voor uw aankoop van de GROHE Sensia Arena douchewc en het GROHE Rapid SL wc-element voor douchewc’s, ontvangt u gratis de auto flush kit t.w.v. €239,-. Met deze auto flush-kit kunt u de Sensia Arena automatisch, via de afstandsbediening of app laten doorspoelen na het bezoek. De automatic flush kit zet eigenlijk de standaard die al jaren geldt in Azië, het zo hygiënisch mogelijk naar de toilet gaan. En daar hoort het automatisch doortrekken uiteraard bij. De installatie is eenvoudig en zelfs achteraf, indien er een stroompunt aanwezig is, te installeren. De handige gebruiksaanwijzing van de Flush Kit legt precies uit welke stappen er genomen dienen te worden om de Flush Kit te installeren. Mocht u dan alsnog vragen hebben, dan belt u gewoon even met onze douchewc-experts.

 

Frissebips doet er een schepje bovenop

GROHE Sensia Cosmopolitan Arena drukknopFrissebips heeft besloten deze actie extra te ondersteunen met de gratis levering van de GROHE Cosmopolitan Arena drukknop, zodat de set direct compleet is. De Cosmopolitan Arena is juist ontworpen om een match te zijn met de Sensia Arena douchetoilet, vanwege haar ronde en ovale vormen. Het totale actiebedrag bij aankoop van de set bedraagt dan zelfs €319,-

Deze aanbieding is geldig van 1 januari 2018 tot en met 30 april 2018 en geldt alleen voor aankopen in Nederland*.

 

Meer over de GROHE Sensia Arena douchetoilet

Geniet van het lichte, gelukkige gevoel dat een gepersonaliseerde reiniging van een douchetoilet u kan bezorgen. Het elegante design van de Sensia® Arena heeft een lichte toets, die duidelijk maakt wat voor comfort en frisheid u te wachten staat. Met toonaangevende AquaCeramics technologie, bacterie-resistente HyperClean coating en zelfreinigende, anti-bacteriële sproeiarmen kunt u zeker zijn van 100% hygiëne: HygieneClean. Tevens is de Sensia Arena douchetoilet het meest bekroonde product ooit! Het won maar liefst 14 internationale design awards. Ontdek het verschil van reinigen met warm water.

Sensia Arena Awards frissebips

Bekijk de GROHE Sensia Arena douchewc hier.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *