VitrA verlaagt prijs V-care en biedt nu VitrA Clean coating aan

Vitra V Care VitrA Clean

VitrA verlaagt tijdelijk de prijs van de VitrA V-Care en biedt VitrA Clean als uitbreiding aan.

Vitra V-Care douchewc panVitrA verlaagt vanaf juli 2018 tijdelijk de prijs van de VitrA V-Care Comfort douchewc om zo deze douchetoilet extra aandacht te geven in de zomermaanden. De VitrA V-Care Comfort zakt in prijs van €2.799,- naar €2.499,- en zal gedurende de zomermaanden deze actieprijs behouden. Ook de VitrA V-Care Essential douchetoilet zal in prijs worden verlaagd van €2.099,- naar €1.899,-.

Deze campagne maakt deel uit van een grotere promotie om hygiëne en comfort onder de aandacht te brengen bij de Nederlandse huishoudens. Tezamen met deze campagne lanceert VitrA exclusief voor Frissebips een nieuwe versie van haar V-care wandcloset. De nieuwe versie van dit keramiek is uitgevoerd met VitrA Clean, een speciale glazuurbegandeling die vuilaanhecting en kalkaanslag voorkomt. De V-Care Comfort versie met VitrA Clean zal €2.699,- gaan kosten en is alleen verkrijgbaar bij Frissebips, de specialisten in douchewc’s.

vitra-clean-technologie-frissebipsWat is VitrA Clean?

VitrA Clean is een speciaal door VitrA ontwikkelde coating die ervoor zorgt dat het keramiek gladder wordt, iets dat op microscopisch niveau te zien is en doorwerkt in het keramiek. Door deze glazuurbehandeling toe te passen tijdens het productieproces, zorgt dit voor een zéér glad oppervlak. Als positief gevolg wordt de reiniging vereenvoudigd en krijgt de wandcloset een langere levensduur. Daarnaast voorkomt deze coating vuilaanhechting en als vuil zich toch hecht aan de closet, dan is het schoonmaken eenvoudiger.

Over de VitrA V-Care douchetoilet

Het ambitieuze merk VitrA zet met de V-care Comfort douche-wc een nieuwe standaard neer op het gebied van het bidet toilet. De Vitra V-care all-in-one combineert onder andere ontwerp, comfort en hygiëne en lijkt door haar perfecte ontwerp op een normale toilet. Alle techniek is geïntegreerd in de speciaal gefabriceerde toiletpot en de uitgebreide wellnessfuncties worden aangestuurd via de modieuze afstandsbediening.

De VitrA douchewc is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen; de goedkopere Essential en de luxere Comfort versie met additionele wellnessfuncties en de optionele VitrA Clean coating. Goed om te weten: De VitrA V-Care Comfort is onze meestverkochte douchetoilet van 2018.

Bekijk ook deze fijne video: Alle functies op een rij

Wilt u de V-Care douche wc bekijken of uitproberen? Ook dat kan. Kom gerust naar de Frissebips Showroom – Tweede Schinkelstraat 3 te Amsterdam. We werken bij voorkeur op afspraak – 06-55132763.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *