Nieuw: TOTO Washlet RX douchewc

TOTO Washlet RX Douchetoilet
[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Nieuw: TOTO Washlet RX douchewc

TOTO Washlet RX douchewcDe TOTO Washlet RX douchewc is de nieuwste Japanse bidet toilet die bewezen technologie combineert met een nieuw hygiënisch en fris design. Het Japanse TOTO concentreerde zich altijd op 101% hygiëne en comfort maar liet het design daar een beetje in achter. Dat is met de komst van de TOTO Washlet RX zeker verleden tijd.

De TOTO Washlet RX heeft een gestroomlijnd en minimalistisch design dat is gemaakt van zéér hoge kwaliteit onderdelen. Zoals we mogen verwachten van TOTO, voldoet deze douchetoilet aan de hoogste eisen op het gebied van comfort en hygiëne. TOTO heeft voor de Washlet RX ook een nieuw randloos bijpassend wandcloset ontworpen, de WC RP.  Deze nieuw ontworpen Japanse toilet is voorzien van alle gemakken en onderscheidt zich in kwaliteit, duurzaamheid en functies.

De Washlet RX douchewc – superieure eigenschappen

Deze nieuwe krachtige douchetoilet biedt superieure eigenschappen en de leidingen zijn slim weggewerkt in het randloze toilet. De Washlet is voorzien van een warme onderdouche en een zachtere lady shower voor dames. In tegenstelling tot de boiler in de Washlet EK 2.0 of de GL 2.0, heeft de Washlet RX een permanente aanvoer van warmwater. De sproeier heeft een oscillerend- (heen en weer) en pulserend- (hard en zacht) massasemenu, wat een prettige en grondige reiniging tot stand brengt. Voor en na elk gebruik reinigt de sproeier zich automatisch en voordat de gebruiker de douchetoilet gebruikt, zal de PreMist functie de closet met een lichte waterspray nat maken, om zo vuilaanhechting te voorkomen. Wanneer de brilsensor is geactiveerd, zal ook de geurzuivering starten.

TOTO_Washlet_RX_AfstandsbedieningZowel de positie van de sproeier alsmede de waterdruk en watertemperatuur zijn in te stellen via de moderne afstandsbediening. De TOTO Washlet RX heeft de mogelijkheid 2 gebruikersinstellingen te programmeren, zodat elke gebruiker zijn voorkeuren kan vastleggen. De douchewc is voorzien van een verwarmde toiletbril en geeft hierdoor optimale comfort. Zowel de deksel als de bril zijn uitgerust met soft close technologie, die ervoor zorgt dat deze zachtjes en geruisloos sluiten.

Verder heeft de TOTO RX een slimme functie die automatisch de energiebesparende functie activeert.  Dit maakt de RX Washlet efficiënt en betrouwbaar. De RX is ook uitgevoerd met een timer die handmatig is in te stellen. Als laatste is deze douchetoilet uitgevoerd met een antikalk programma die reiniging van de sproeimond mogelijk maakt bij ophoping van kalk.

De nieuw ontworpen wandcloset, de TOTO WC RP, is voorzien van de CeFIONtect glazuurbehandeling dat vuilaanhechting voorkomt. Ook is de closet uitgevoerd met de TurboFlush spoeltechnologie, een draaiende waterkolk die de closet krachtig doorspoelt.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_toggle title=”Vergelijk alle Washlet functies”]

CATEGORIEFUNCTIEWASHLET RXWASHLET RGWASHLET RW
ReinigenBidet wash***
Lady wash***
Verstelbare sproeierpositie***
Verstelbare waterdruk***
Oscillerende sproeier***
Pulserende sproeier***
Zachtere tussenspray*
Verstelbare watertemperatuur***
Föhnfunctie met verstelbare temperatuur**
Permanente warmwatertoevoer***
HygiëneZelfreinigende sproeier***
Verwijderbare sproeier**
Geurzuivering***
Randloze rimfree closet*RP*GP*RP
Hands-free afstandsbediening***
CeFiONtect coating***
Tornado Flush doorspoelen***
Premist voorspray***
Ewater+*
Automatisch doorspoelen (met flush kit set)*
SIliconen naadloze bril**
ZittingAuto open/sluiten*
Soft close sluiting**
Verwarmde wc bril***
Aanpasbare briltemperatuur***
DesignModern ontwerp***
Verborgen wateraansluiting***
Verborgen elektriciteitsaansluiting***
Tijdloze afstandsbediening***
DuurzaamheidEnergiezuinige eco stand***
Besparende waterspoelfunctie***
Ontkalking***
[/vc_toggle][vc_column_text]TOTO is trouwens van mening dat het schoner is een sproeikop boven het keramiek te plaatsen in plaats van in het keramiek. De simpele reden is dat de hoek van de sproeier ervoor zorgt dat er technisch zo min mogelijk vuil verspreid wordt en hier is door de Japanners uitvoerig onderzoek naar gedaan. En ze zouden daar wel eens gelijk in kunnen hebben.

TOTO Washlet RX sproeihoek 1 - Frissebips TOTO Washlet RX sproeihoek 2 - Frissebips

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]TOTO_WASHLET_RX_WC_RP_FBDe spatoilet set bestaat uit de TOTO Washlet RX douchewc zitting TCF794CG en de TOTO CW542EY RP wandcloset en is verkrijgbaar vanaf half juli 2018 voor een introductieprijs van €2.999,- inclusief b.t.w. en verzending binnen de Benelux.

Naar verwachting is de set vanaf augustus ook te zien in onze showroom in Amsterdam, dus als u de TOTO Washlet RX wilt zien bij de dealer, maak dan een afspraak via 06-55132763 of via info@frissebips.nl.

Uiteraard installeren we deze douchetoilet ook, vraag gerust een offerte aan via ons offerteformulier.

[dt_gap height=”10″ /]

Over TOTO

Met meer dan 40 miljoen verkochte douchewc’s wereldwijd, heeft TOTO in de markt zichzelf weten te bewijzen als een superieure fabrikant op het gebied van de Japanse toilet. Topkwaliteit en een ongekend goede afwerking kenmerken deze TOTO Washlet RX douchewc weer een verrijking van het assortiment van TOTO. Of deze bidetdouche Europa gaat veroveren, hangt van de designeisen af van u als klant. Het is niet het meest slanke model, maar wel een compleet en goed uitgevoerde douchewc met een bewezen track record.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *