Geberit AquaClean Tuma nu ook verkrijgbaar in Classic versie

Geberit Aquaclean Tuma Japans toilet

Geberit AquaClean Tuma nu ook verkrijgbaar in Classic uitvoering

Geberit AquaClean Tuma classicDe in 2017 geïntroduceerde douche-wc Geberit AquaClean Tuma Comfort is een prima alleskunner voor elk huis. Door het compacte design en de gestroomlijnde vorm van deze douchewc, kunnen ook kleine badkamers comfortabel worden ingericht en in een handomdraai worden omgetoverd tot een wellness-oase: de ideale oplossing voor iedereen die de voordelen van het reinigen met water weet te waarderen.

En nu heeft Geberit ook een basisversie uitgebracht, de Geberit AquaClean Tuma Classic, die alleen de eenvoudigere reinigingsfuncties biedt. Ideaal voor mensen die niet de hoofdprijs willen betalen voor een douchetoilet maar wel de voordelen wensen van het reinigen met water in plaats van toiletpapier.

Tuma Classic versus Tuma Comfort
Nieuw is dat de jongste douchewc van Geberit verkrijgbaar is in twee versies: Classic en Comfort. De AquaClean Tuma Classic biedt alle basiseigenschappen van een douchetoilet, inclusief WhirlSpray-douchetechnologie en de randloze Rimfree® wandcloset. De Comfort uitvoering heeft extra comfortfuncties, waardoor het reinigen met water een extra dimensie geeft, die gemakkelijk via een afstandsbediening geregeld kan worden. Deze extra comfortfuncties zijn een aparte lady douche, een verwarmde toiletzitting, een föhn en geïntegreerde geurafzuiging. Voor beide modellen bestaat bovendien een afstandsbedienings-app.geberit aquaclean tuma witte douchewc

Compleet systeem en losse opzetbril
De Geberit AquaClean Tuma is in Classic en Comfort uitvoering verkrijgbaar als compleet toiletsysteem én als losse opzetbril. Deze opbouweenheid kan eenvoudig op verschillende bestaande wc-modellen worden geplaatst en beschikt over dezelfde functionaliteiten als het complete systeem. Maar dan heeft u de keuze om de opzetbril te plaatsen op uw bestaande closet, zodat u minder hoeft te investeren.

Past de Geberit AquaClean Tuma zitting op uw toilet?
Wilt u op uw bestaande wc de Tuma Classic zitting plaatsen en bent u benieuwd of dit past? Ga dan naar http://checkapan.geberit-aquaclean.nl/ waar u verschillende mogelijkheden heeft om dit te bepalen. Kijk bijvoorbeeld of de zitting op uw huidige merk wc past, bestel een pasmal of doorloop de vragenlijst om te achterhalen of uw toiletpot geschikt is voor plaatsing van een douchewc.

AquaClean-app
Met de AquaClean-app kan de gebruiker de AquaClean Tuma douchewc eenvoudig via een smartphone bedienen. Zo kunnen persoonlijke instellingen worden opgeslagen en overal mee naar toe worden genomen. Via de app kan de positie van de douchearm, de sterkte van de straal, de watertemperatuur en de puls van de douche worden ingesteld. Deze handige afstandsbedienings-app is er ook voor Geberit AquaClean Tuma Classic.

Veelzijdige douchewc
Dankzij het elegante, gestroomlijnde ontwerp, de uitzonderlijk slanke vorm, de keuze tussen Classic en Comfort én de keuze tussen een compleet toiletsysteem versus losse toiletzitting, past de AquaClean Tuma als veelzijdige douchewc perfect in elke badkamer. De Tuma is op verrassend veel manieren te combineren. De designafdekplaat is voor de Tuma Comfort bovendien verkrijgbaar in vier verschillende kleuren en materialen en sluit daardoor harmonieus aan op de diverse Geberit bedieningsplaten en inrichtingsstijlen; de Tuma biedt voor elke badkamer een passende oplossing.

Alle functies van de AquaClean Tuma in een handig overzicht

CATEGORIEFUNCTIEROCA IN-WASH INSPIRA
ReinigenBidet wash*
Lady wash*
Verstelbare sproeierpositie*
Verstelbare waterdruk*
Oscillerende sproeier*
Pulserende sproeier
Verstelbare watertemperatuur*
Föhnfunctie met verstelbare temperatuur*
Permanente warmwatertoevoer*
HygiëneZelfreinigende sproeier*
Verwijderbare sproeier*
Geurzuivering
Randloze wandcloset - staande toilet met rand*
Hands-free afstandsbediening*
SUPRALIT® epoxyhars op zitting*
FINECERAMIC® coating keramiek
Krachtig doorspoelen*
* In-Tank Auto flushSpoelen via de afstandsbediening
ZittingAuto open/sluiten
Soft close sluiting*
Verwarmde wc bril
Aanpasbare briltemperatuur
Gebruikersdetectie*
DesignModern ontwerp*
Verborgen wateraansluiting*
Verborgen elektriciteitsaansluiting*
Tijdloze afstandsbediening*
Nachtlamp*
DuurzaamheidEnergiezuinige eco stand*
Besparende waterspoelfunctie
Ontkalking

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *