Nieuw toegevoegd: TOTO Washlet SG

Frissebips Toto Japanse bidet toilet

Nieuw toegevoegd: TOTO Washlet SG douchewc

toto washlet sg IF design awardFrissebips breidt haar assortiment uit met misschien wel de meest kwalitatieve en luxe douchewc in deze prijsklasse; de TOTO Washlet SG. Geproduceerd door de uitvinders van de douche-wc, is dit een staaltje vakmanschap. En goed om te weten, deze Japanse toilet heeft de IF Design Award 2015 gewonnen en de wandcloset is als beste getest in een strenge Duitse test.

Het Japanse toilet heeft een bijzondere vierkante vorm en TOTO heeft deze washlet de afkorting SG (Square Geometry) meegegeven. Naast alle gangbare functies zoals een billendouche, een lady wash, een verwarmde bril, nachtlamp en een föhn, herbergt deze hygiënische douchetoilet een aantal extra schone functies. En ook de bril opent en sluit automatisch en de afstandsbediening heeft met recht een prachtig trendy design. We kunnen oprecht zeggen dat niet veel douchewc’s deze schone functies aanbieden. Maar wat zijn deze bijzondere features?

Update: sinds januari 2018 is er een versie 2.0 op de markt die een nog betere techniek aan boord heeft en is uitgerust met een ontkalkingsprogramma.

PreMist

Met de PreMist functie bent u gegarandeerd van de beste mogelijke hygiëne. Voor het gebruik van de douchetoilet, zal de PreMist functie een E-water waterlaag op de wandcloset spuiten waardoor de CeFiONtect beschermlaag dat vuil afstoot zijn werk nog beter kan doen. Bij elke spoelbeurt is het aankoeken van materie verleden tijd.

[dt_quote type=”pullquote” layout=”right” font_size=”big” animation=”none” size=”1″]Dit is Japanse hygiëne op zijn best.[/dt_quote]
E-water

Een geheel nieuwe technologie die TOTO heeft ontwikkeld is E-water; voor elk toiletbezoek wordt het CeFiontect vuilafstotende oppervlak besproeid met een elektrische waternevel dat vuilaanhechting voorkomt. Samen met de tornado flush-spoeling zorgt deze technologie ervoor dat het closet hygiënisch schoon blijft.

 Tornado Flush

Tornado flush TOTO washletTornado Flush is een integrale eigenschap van alle TOTO wandclosets. Deze innovatieve spoeltechnologie reinigt zowel de rand als de toilet met een drietal krachtige draaiende waterkolken. In tegenstelling tot een traditionele wc die water naar beneden laat vallen, spuit het water uit drie verschillende gaten met een whirlpool effect. Hierdoor ontstaat een krachtige reiniging zonder dat het water over de rand komt of dat het een enorm geluid produceert. En door het randloos design is het schoonmaken een fluitje van een cent geworden.

Wist u trouwens dat de Washlet SG wandcloset verkozen is tot beste randloze toilet van Europa? Lees HIER de test (Duits).

CeFiONtect

CeFiONtectCeFiONtect is een speciale beschermlaag dat het keramiek glad en vlak maakt zodat minuscule oneffenheden, waar vuil zich aan kan hechten, niet meer bestaan. Deze speciale coating is ontwikkeld in het laboratorium van het Japanse TOTO en de speciale coating wordt standaard op elke wandcloset die TOTO produceert gesproeid. En zo is een optimale frisheid gewaarborgd.

Energy saver-functie (besparende energiefunctie)

De TOTO Washlet SG is uiteraard voorzien van een Energy Saver-functie zodat een minimum aan stroom wordt verbruikt tijdens vakanties of weekendjes weg. Het verbruik wordt dan teruggebracht tot 0,5 – 1.0 Watt en dat is vergelijkbaar met een stand by knop van uw radio.

Alle functies, kenmerken en de prijs van de TOTO Washlet SG

Normaliter is de prijs van de TOTO Washlet SG  € 4.599,- maar nu heeft de douche-wc  een introductieprijs van €4.399,-. Daarmee is Frissebips de goedkoopste aanbieder van deze Washlet. Wil je alle functies op een rij zien, kijk dan naar de productpagina van de TOTO Washlet SG.

 

Over TOTO Japanse Washlets

Toto showroom washletHet Japanse TOTO is een van ‘s werelds grootste sanitairfabrikanten. Als uitvinder van de Washlet weet TOTO  als geen ander welke eisen er dienen te worden gesteld aan persoonlijke hygiëne & comfort. De Japanse washlet, in Nederland douche wc genoemd, heeft vanaf 1980 voor een revolutie gezorgd in de Japanse badkamers. Wereldwijd zijn er inmiddels meer dan 40.000.000 verkocht en dat aantal stijgt ieder jaar exponentieel. TOTO toiletten en douche wc’s stellen telkens weer hogere nieuwe normen op het gebied van hygiëne, comfort en gebruiksgemak. TOTO introduceerde een nieuwe generatie closettechnologie, ontwikkeld vanuit de ideologie duurzaamheid. Zo hebben alle closets de gepatenteerde ‘Tornado Flush’-spoeltechniek en het ‘CeFiontect’-oppervlak en ontbreekt de spoelrand. Kiest u voor TOTO dan kiest u voor een ongekende kwaliteit! Heeft u iets minder budget, kies dan voor de TOTO EK 2.0 Washlet of de Washlet GL 2.0.

Heeft u vragen over de TOTO Washlet SG of wilt u weten wat de prijs van de installatie van deze douche-wc is, neem dan contact op met een douchewc specialist van Frissebips!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *