Megadump Dalen laat Frissebips douchewc installeren in gastentoilet

Megadump Dalen

Megadump Dalen laat Frissebips douchewc installeren in gastentoilet.

[dt_gap height=”10″ /]

Megadump Dalen Douchewc FrissebipsMegadump Dalen heeft een nieuwe frisse aanwinst in haar gastentoilet. Zij hebben namelijk door Frissebips de Maro D’Italia DI600 douchewc laten installeren. De Maro DI600 is niet alleen de meestverkochte douchewc van Frissebips, maar vormt door haar design en kwaliteit een prachtig hygiënisch duo met het randloze wandcloset waarop hij deze keer is geplaatst. En dan is het ook nog fijn te weten dat de Maro een aantrekkelijke prijs heeft en een goed alternatief is voor de Geberit AquaClean.

Samenwerking

frissebips.nl en Megadump Dalen zijn een intensieve samenwerking aangegaan vanwege de steeds maar groeiende vraag naar hygiënische badkameroplossingen, waar een Japans toilet deel van uitmaakt.

De samenwerking kan de klant uit Drenthe en omgeving – die op zoek is naar een douche-wc of bidetdouche – nu nog beter bedienen. Megadump Dalen heeft in haar damestoilet al een werkende bidetdouche geïnstalleerd zodat de consument zelf de hygiëne en het comfort van een verwarmde onderdouche kan ervaren. Tevens is er op de eerste etage een badkameropstelling gemaakt met een mechanische stroomloze koudwater bidet toiletbril, de Maro FB104. Zo heeft de klant een keuze uit een goedkope douchewc of een luxe douchetoilet met wellnessopties die beiden een frisse reiniging bieden.

Megadump… Goedkope, complete badkamers en tegelvloeren

Megadump Dalen Maro FB104Megadump Tegels en Sanitair biedt u een ruime keuze goedkope badkamerproducten. Alles voor badkamer sanitair tot complete tegelvloer is uit voorraad leverbaar. Van tegels tot tegellijm, van kranen tot complete badkamermeubelen. En van sunshower tot douchewc: wij hebben het! U hoeft praktisch niets te bestellen maar kunt alles direct van meenemen.

Bij Megadump koopt u kwaliteitsproducten voor internetprijzen. U wordt bij zowel Megadump Dalen als Megadump Tiel hartelijk ontvangen en krijgt naast een kopje koffie ook professioneel en persoonlijk advies. En u kunt sinds kort bij ons “live” een wc met sproeier uitproberen op ons gastentoilet. Maak kennis met de wc van de toekomst bij Megadump Dalen! Bekijk hier de foto’s.

[dt_gap height=”10″ /]

Over Frissebips, specialisten in douchewc’s

Frissebips zijn de specialisten in de hedendaagse douchewc’s. Met een breed assortiment, goedkope en luxere douche-wc’s, handdouches en uitgebreide installatie over de functies van een douchewc en hoe deze te installeren, zijn zij in korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste aanbieders op de Nederlandse markt. Mede door de eigen installatiedienst en de goede contacten bij merken zoals Grohe, Geberit, Villeroy & Boch en niet te vergeten Maro D’Italia, hoeft de klant niet meer een lange zoektocht te beginnen naar het beste bidet toilet. En met uitvoerige handleiding en de juiste service, weten klanten uit de hele Benelux ons te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *