Megadump Dalen en de Maro DI600 douche wc

Megadump Dalen is sinds kort onze verkooppartner voor de douchewc’s van Frissebips. In het gastentoilet hebben wij de beste douche wc bril geïnstalleerd uit ons assortiment. Deze douchewc presteert niet alleen fantastisch, maar hij is betaalbaar en scherp in prijs en in tegenstelling tot andere merken, gemaakt voor de Europese markt en niet voor Aziatische billetjes. En het is goed om te weten dat deze bidet toilet bijna op elk wandcloset past en als deze niet past dan heeft Frissebips een passende plakkende oplossing!

De Maro bidetdouche paste perfect op dit wandcloset en het feit dat de closet een rimfree (randloos) design heeft draagt bij aan de hygiëne van deze set. De afstandsbediening is netjes naast het toiletpapier geplaatst en de elektriciteit is links van de bidet geplaatst omdat de stroom daar makkelijk was aan te sluiten. Voor de watersluiting is de leiding achter de drukknop van het inbouwreservoir gesplitst en via een extra waterslang naar beneden getrokken waarna deze is aangesloten aan een hoekstopkraan.

Daarnaast is op de eerste etage een Maro FB104 mechanische bidetdouche in een badkameropstelling geïnstalleerd, zodat u als klant direct kunt zien wat het eindresultaat zal zijn van uw investering. De FB104 is onze meestverkochte douche wc omdat deze perfect op een wandcloset past. Vanwege zijn vorm maar ook de afmetingen die perfect zijn samengesteld.

Ga langs bij Megadump Dalen en probeer een douchetoilet uit. De verkoopadviseurs staan klaar om u een demo van deze bidets te geven en uiteraard wacht er een lekker kopje koffie op u.

 

 

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie