Binnenkort: Laufen Cleanet Riva douchewc

Laufen Cleanet Riva bidet toilet frissebips douche wc

Binnenkort: Laufen Cleanet Riva douchewc

Laufen Cleanet Riva douchewc bij FrissebipsIn maart 2017 vindt de lancering plaats van de Laufen Cleanet Riva douchewc. Deze douche wc – van Zwitserse makelij – zal na de ISH Frankfurt beurs worden gelanceerd en beschikbaar worden gesteld aan consumenten in onder andere de Benelux, Duitsland en Oostenrijk. En de Laufen Riva is nu al winnaar van de prestigieuze Red Dot Design Award 2016! Laufen is er namelijk in geslaagd de technologie op voortreffelijke wijze in het closet te integreren, zodat het net een normaal toilet lijkt.

Hoogtepunten van de Laufen Cleanet Riva douchewc

Een van de hoogtepunten van deze douchetoilet is de veelzijdige, intuïtief te bedienen douchewc functie. De Laufen Cleanet Riva is voorzien van een handig, tweeledig bedieningsconcept: de eenvoudig te bedienen druk- en draaiknop en de moderne afstandsbediening. In het alledaagse gebruik kan de douchewc worden bediend met de roestvrijstalen draai- en drukknop aan de zijkant van het closet. Draait met naar voren, dan verhoogt men de sproeikracht. Draait men naar achteren dan zal de kracht van het water afnemen. Het wasprogramma aanzetten gaat eenvoudig door een simpele druk op de zijknop. Via het touchscreen van de afstandsbediening zijn zowel standaard als meer gedetailleerde instellingen eenvoudig in te stellen.

 

Uitgebreid hygiëneprogrammaafstandsbediening-laufen-cleanet-riva-douchewc-frissebips

De Laufen Cleanet Riva is de enige douche wc waarbij, naast het uitgebreide hygiëneprogramma, het complete watersysteem met regelmatige intervallen ook thermisch gereinigd wordt. Voor extra reinigingsgemak heeft de wc een randloos design, is het keramiek voorzien van een vuilafstotende coating (LCC) en kunnen zitting en deksel simpel en snel worden losgekoppeld. Dankzij de buitengewone spoelkracht, spoelt de Cleanet Riva zich bovendien volledig schoon na elk toiletbezoek.

De belangrijkste functies en eigenschappen van de Laufen Cleanet Riva douchewc op een rij:

 • Gesloten, volledig geïntegreerd ontwerp; bidet en toilet ineen
 • Geen spoelrand, randloos design voor optimale hygiëne
 • Keramiek voorzien van speciale antibacteriële vuilafstotende coating (LCC)
 • Intuïtief te bedienen met de draaiknop of de handige afstandsbediening
 • Douchestraal kracht naar eigen wens in te stellen (7 intensiteiten)
 • Douchestraal temperatuur in 7 standen in te stellen.
 • Powermodus met 5,6 l/min
 • Zachte ladydouche, speciaal voor de vrouwelijke edele delen
 • Douchesproeikop volledig beschermd tegen vuil
 • Automatische geurafzuiging verwijjdert nare geurtjes
 • Subtiele Led-nachtverlichting in de onderdouche
 • 4 individueel instelbare gebruikersprofielen
 • Geïntegreerde zelfreinigingsfunctie van o.a. de sproeier
 • Eenvoudig afneembare deksel en zitting
 • Automatische signaalfunctie hoge kalkwaarden v/h water
 • Lager energieverbruik dan andere douchewc’s

[dt_gap height=”20″ /]

Met smart

We wachten met smart deze nieuwe douche wc af van Laufen om te kijken of de verwachting die is geschept, ook vervuld wordt. Met een consumentenadviesprijs van €3.999,- is dit een pittig geprijsde douchewc die in dezelfde range valt als de Geberit AquaClean Mera maar wel een zéér hoge kwaliteit heeft. Uiteraard zullen we de Laufen Riva onderwerpen aan onze kwalitatieve blik. Een uitvoerige test van Frissebips zal duidelijk maken of deze prijs rechtvaardig is of dat ons advies is de alternatieve douche wc’s in dit prijssegment te bekijken. Begin volgend jaar zullen we de eerste tests gaan uitvoeren, wordt vervolgd dus.

[dt_gap height=”20″ /]

Een aantal afbeeldingen en een video van de Laufen Cleanet Riva douchetoilet

Laufen randloos toiletLaufen Cleanet Riva douchetoiletLaufen Cleanet Riva douche wcLaufen Cleanet Riva douchetoiletLaufen Riva onderdoucheLaufen Cleanet Riva bidet toilet- frissebips douche wc

[dt_gap height=”20″ /]

Video overzicht van de functies van de Laufen Cleanet Riva douche wc

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *