Binnenkort: Villeroy & Boch ViClean-I 100 douchewc

Villeroy Boch ViClean L 100 douchewc

Binnenkort: Villeroy & Boch ViClean-I 100 douchewc

ViClean-I 100 douchetoiletDe Villeroy & Boch ViClean-I 100 douchewc / V0E100R1 is de nieuwste aanwinst van dit kwaliteitsmerk die einde dit jaar op de markt zal verschijnen. Met deze douche-wc zet Villeroy & Boch een nieuwe design-maatstaf voor douchewc’s. Dankzij het revolutionaire ontwerp is de gehele techniek in de wandcloset geïntegreerd, zodat het douchetoilet van buiten niet meer als zodanig herkenbaar is. Het revolutionaire design van ViClean-I 100 zorgt niet alleen op de ISH beurs voor opzien maar maakt ook bij de douchewc-specialisten van Frissebips een positieve indruk toen we hem in levende lijve zagen.

Douchewc’s worden steeds populairder en zijn vaker terug te vinden in de badkamer of toilet. Meer en meer mensen willen een betere hygiëne maar willen ook genieten van het comfort dat reinigen met water met zich meebrengt. Maar wanneer het aankomt op esthetiek, dan zagen voorheen de douchetoiletten eruit als een gehandicaptentoilet.  Daar brengt Villeroy & Boch met de viclean-i 100 verandering in.

Update: We hebben vernomen dat de certificering en de keuring van de ViClean-I 100 een langere tijd in beslag neemt dan verwacht waardoor de lancering is uitgesteld naar augustus 2018. U kunt echter de douchewc alvast bestellen via deze link: ViClean-I 100 kopen

Revolutionair design van de douchewc

De ViClean-I 100 douchewc zet een nieuwe maatstaf in design voor douchetoiletten: achter de elegante toiletzitting gaat – vrijwel onzichtbaar in de wandcloset – een hoogwaardige douchetoilet verborgen die een zachte hygiëne met schoon water geeft. Kenmerkend is het prachtig “All in One” vormgegeven ontwerp waardoor het een gewone toilet lijkt en dat wordt snel opgemerkt. Achter de pure uitstraling van de toilet schuilt een hoogwaardige douchewc die compleet in Europa is ontworpen en wordt gemaakt. Met de beste materialen is het keramiek samengesteld en de toiletzitting is gemaakt van Duroplast, een zéér hoogwaardig materiaal.

Intuïtieve eenvoudige bediening

De ViClean-I 100 herbergt hoogstaande techniek in de bediening en kan eenvoudig en comfortabel via de afstandsbediening of via de smartphone-app worden ingesteld. Alle functies zijn naar wens in te stellen.

Innovatieve douchewc-functie

De unieke HarmonicWave-douchestraal die men speciaal heeft ontworpen voor de ViClean-I 100, beweegt in een zijwaartse golfbeweging zachtjes heen en weer en zorgt voor een bijzonder grondige en vitaliserende reiniging. De douchestraaltechniek van deze ViClean I 100 zorgt zowel bij de lady douche als de bidetdouche voor een zéér prettige reiniging. De doorstroomverwarmer geeft direct een constant warmwatertoevoer en de intensiteit/positie van de sproeier en de temperatuur van het water is naar wens in te stellen.

Perfecte hygiëne

De ViClean-I 100 is uitevoerd met duurzame materialen en hoogwaardige technologieën die zorgen voor een hygiënische reiniging van het douchetoilet. De strakke lijnen en de weinige randen en voegen zorgen dat vuilafzetting op het gepatenteerde Quaryl® douchepaneel wordt voorkomen. De sproeier reinigt zich automatisch voor en na elke wasbeurt. In combinatie met de randloze DirectFlush-technologie, CeramicPlus-oppervlaktebescherming krijgen bacterieen weinig kans. Met het QuickRelease-mechanisme kan het douchetoilet eenvoudig worden gereinigd.

Eenvoudige installatie en duurzaamheid

Vanwege gepatenteerde SupraFix methode laat de ViClean-I 100 douche wc zich eenvoudig installeren, zelfs door één installateur. De verborgen aansluitingen voor water en elektriciteit zitten precies op de juiste plek en passen perfect bij het ViConnect inbouwreservoir.

De ViClean douche wc is uitgevoerd met een sensor, die eventuele problemen bij een storing, inzichtelijk maakt via het display/de app. De douchetoilet is zo ontworpen dat een servicemonteur de belangrijkste onderdelen via een verborgen ingang te bereiken zijn waardoor de douchewc niet gedemonteerd hoeft te worden.

Resumerend:

Uniek elegant design

+ Elegante lijnen met doorlopende vlakke deksel tot de muur
+ Nauwkeurige afwerking en optimale kwaliteit dankzij hoogwaardige materiaalcombinaties (Keramiek – Quaryl® – Duroplast)

Villeroy & Boch ViClean I 100 douche wc - FrissebipsGericht op het belangrijkste – reiniging met warm water

+ HarmonicWave douchetechnologie – de combinatie van de oscillerende en roterende beweging biedt aangename hygiëne en vitaliserende frisheid
+ Individuele instelling van de watertemperatuur, waterstraalsterkte en positie van de douchesproeier
+ Bijzonder eenvoudige, intuïtieve bediening Maximale hygiëne dankzij eenvoudige reiniging
+ InvisibleJet technologie; de douchesproeier is perfect in het Quaryl-paneel geïntegreerd – hygiënisch en eenvoudig te reinigen
+ Automatische reiniging van de douchesproeier
+ Spoelrandloos DirectFlush-toilet met vuil- en waterafstotend CeramicPlus oppervlak
+ De zitting kan eenvoudig worden verwijderd voor reiniging

Geoptimaliseerde handling en efficiënt onderhoud

+ Verpakking met geïntegreerde montagehulp voor een snelle en veilige installatie
+ Intelligent onderhoudsconcept dankzij de storingsdiagnose via de app en de eenvoudige toegang tot de technische componenten via de afdekplaat

 

Video van de ViClean-I 100 douchewc

[vc_row][vc_column][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=RWZ7T2fwxY8″ el_width=”100″][/vc_column][/vc_row]

Prijs ViClean-I 100 douchewc en beschikbaarheid

Op dit moment is de prijs van de ViClean-I 100 douchewc nog niet bekend maar we verwachten een prijs tussen de €1800 en €2000,-. De verwachting is dat de ViClean douchewc verkrijgbaar is rond de winter van 2017. We houden u op de hoogte!

Update: We hebben vernomen dat de certificering en de keuring van de ViClean-I 100 een langere tijd in beslag neemt dan verwacht waardoor de lancering is uitgesteld naar zomer 2018. U kunt echter al wel de ViClean-I 100 douchetoilet bestellen via deze link: ViClean I100 kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *