Trend: douchewc steeds goedkoper

2 GROHE Sensia Arena Douchewc

Trend: de douchewc wordt steeds goedkoper.

Nu steeds meer grote merken zich op het fenomeen douchewc storten, vindt er ook een trend plaats dat de huidige douchewc’s steeds goedkoper worden. En dat is goed nieuws voor iedereen die overweegt een douchetoilet aan te schaffen.

Groter aanbod van douche wc fabrikanten

Door het grotere aanbod van douchetoiletten in Nederland, zijn de prijzen voor een elektrische bidet toilet de afgelopen tijd aanzienlijk gedaald. Waar voorheen meer dan €4.000 euro moest worden neergeteld voor een douche-wc, koopt men nu al een exemplaar met dezelfde functies en kwaliteit voor circa €2.200,- . Veel grote merken zoals Villeroy & Boch, GROHE en Geberit, geloven dat de wc met sproei- en föhnfaciliteiten de toekomst heeft. Ze investeren daarom actief in de ontwikkeling van techniek, duurzame materialen en design om zo een cultuurbarrière te doorbreken, want nog niet iedereen reinigt zichzelf na het toiletgebruik met water. Door deze focus is de productie van een douche-toilet voor de fabrikant ook betaalbaarder geworden, zonder dat er ingeleverd moet worden op design of het gebruik van kwalitatieve materialen.

GROHE Sensia Arena

Grohe Sensia Arena DouchewcEen goed voorbeeld van een zéér kwalitatieve douchewc die alle wellnessfuncties aan boord heeft is de GROHE Sensia Arena. Functies waar de Sensia Arena onder andere mee is uitgerust is een bidet wash, lady wash, instelbare temperatuur en druk van het water en een föhn. De oscillerende en pulserende massagestanden maken de reiniging zacht en grondig. De aansturing gebeurt met de afstandsbediening of de smartphone app en het is goed om te weten dat na elke spoelbeurt de Sensia Arena zichzelf reinigt. De hypermoderne wandcloset is randloos en maakt gebruik van de krachtige ‘Triple Vortex’ spoeling. Het keramiek heeft een ‘Hyperclean’ coating en ‘AquaCeramics’ technologie, dat bacteriën buiten de deur houdt.

De water- en stroomleidingen zijn netjes weggewerkt in het slanke design en de beproefde reinigingstechniek is in samenwerking met het Japanse moederbedrijf Lixil tot stand gekomen. GROHE combineert hiermee Japanse techniek en Duitse kwaliteit en zet daardoor de nieuwe standaard voor betaalbare douche-toiletten. Niet voor niets staat de GROHE Sensia Arena douchewc in de top 5 van bestverkochte douchewc’s op frissebips.nl. En met de huidige cashback actie van GROHE, ontvangt de klant na aankoop nog eens €100,- terug van GROHE, ter promotie van deze douche-wc introductieperiode.

Prijs douchewc

Prijzen van de douchewc variëren sterk. Een variant met opzetbril voor op een bestaande toiletpot kan onder de €800,- blijven, een stroomloze douchewc op koud water zelfs onder de €200,-. Een luxe, volautomatische variant met bijpassend wandcloset kan oplopen tot €5.000,- exclusief installatie. Bent u benieuwd of er een douche wc bijzit voor u? Neem gerust een kijkje in onze shop of vraag om advies.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *