Nieuw: de Geberit AquaClean Mera Classic douchewc

Geberit AquaClean Mera Classic douchewc

Nieuw: de Geberit AquaClean Mera Classic douchewc

Na het grote succes van de AquaClean Mera Comfort douchewc, introduceert Geberit een goedkopere versie die de naam Geberit AquaClean Mera Classic mee krijgt. De Mera Classic heeft precies hetzelfde design als de Mera Comfort, maar mist enkele wellness- en comfortfuncties. Zo is de Classic douche wc uitgevoerd zonder een verwarmde bril en is er geen oriëntatielamp aanwezig die in de nacht de toilet verlicht. Ook heeft Geberit bij de Mera Classic de automatisch open- en sluitende deksel & toiletbril weggelaten en vervangen door een soft close mechanisme dat handmatig bediend dient te worden.

[dt_gap height=”1″ /]

De beste wellnessfuncties

Uiteraard is de Mera Classic net zoals de Mera Comfort uitgevoerd met de gepatenteerde Whirlspray sproeitechnologie. Deze douchetechnologie verzekerd een grondigere reiniging en een aangename douche-wc-ervaring met een lager waterverbruik. De TurboFlush spoeltechnologie, gecombineerd met de asymmetrische geometrie van het randloze wandcloset, maakt het mogelijk om het toilet grondig en geruisloos door te spoelen. Onaangename geurtjes worden verwijdert door de geïntegreerde luchtzuivering en de föhn, die via een sproei-arm naar buiten komt, blaast de billetjes lekker droog. De complete techniek is geïntegreerd in het wandcloset en de Mera gemakkelijk door één sanitairinstallateur gemonteerd kan worden. Zowel de Mera Classic als de Comfort worden via bluetooth verbonden met de moderne afstandsbediening en halverwege dit jaar komt er ook een Geberit smartphone app uit voor Android en Iphone.

[dt_gap height=”5″ /]

Waarom introduceert Geberit van de AquaClean Mera een goedkopere versie?

Geberit heeft goed in de gaten gehad dat niet iedereen het budget had of de functies wenste die de Geberit AquaClean Mera Comfort bood. Zeker als douche-wc nieuweling, die nog nooit op een douchewc hebben gezeten, had de Comfort best een hoge aankoopdrempel. Met de aangepaste Classic versie, waar een aantal niet noodzakelijke functies zijn weggelaten, zorgt Geberit ervoor, dat de Mera een stuk betaalbaarder is geworden.

[dt_gap height=”5″ /] [dt_quote type=”blockquote” font_size=”big” animation=”none” background=”plain”]De Geberit AquaClean Mera douchewc is nu verkrijgbaar als “Classic” en als “Comfort” versie.[/dt_quote] [dt_gap height=”5″ /]

Geberit AquaClean Smartphone App douchewcGeberit Smartphone App voor de Mera douchewc

De nieuwe Geberit Smartphone App biedt nog een eenvoudige en ongecompliceerde manier om de AquaClean Mera te bedienen. De app heeft zowel een afstandsbedieningsfunctie als een groot aantal andere instelmogelijkheden. De slimme app kan bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen opslaan die u zelfs mee kunt nemen op reis en op andere AquaClean Mera wc’s kunt toepassen. De Geberit app kan vanaf medio mei 2017 gratis worden gedownload in de iTunes App Store en de Google Play Store.

[dt_gap height=”1″ /]

Verschill tussen de Mera “Classic” en Mera “Comfort” op een rij

In deze handige tabel kunt u makkelijk de verschillen tussen de Mera Classic en Comfort terugvinden.

CATEGORIEFUNCTIEMERA CLASSICMERA COMFORT
ReinigenBidet Wash functie**
Lady Wash functie**
Whirlspray sproeitechnologie**
Instelbare sproeierpositie**
Instelbare watertemperatuur**
Instelbare waterdruk**
Oscillerende sproeifunctie**
Föhnfunctie met instelbare temperatuur**
Doorstroomverwarmer**
Boiler**
Geberuikersherkenning**
Persoonlijk instelbare programma's**
HygiëneZelfreinigende sproeier**
Verwijderbare sproeier**
Geurzuivering**
Randloze wandcloset**
Turboflush spoeltechnologie**
Hands-free afstandsbediening**
Geberit smartphone App**
ZittingAuto open/sluiten bril & deksel*
Soft close mechaniek*
Verwarmde toiletbril*
Aanpasbare briltemperatuur*
Quick Release deksel en bril**
DesignModern ontwerp**
Verborgen wateraansluiting**
Verborgen elektriciteitsaansluiting**
Bluetooth afstandsbediening**
Oriëntatielamp in 7 verschillende kleuren*
DuurzaamheidEnergiezuinige eco stand**
Besparende waterspoelfunctie**
Ontkalkingsfunctie**

Prijzen en beschikbaarheid Geberit AquaClean Mera Classic

Terwijl de Mera Comfort momenteel al te koop is voor €3.900,- zal de prijs van de Mera Classic ongeveer uitkomen op €3.499,- en dat is toch een aanzienlijk verschil. Naar verwachting zal de AquaClean Mera Classic na de zomer nog iets goedkoper worden naarmate de vraag groter zal worden. Vanaf mei 2017 is de Mera Classic verkrijgbaar met een chrome designplaat of in een witte uitvoering.

Indien u nieuwsgierig bent naar de kosten van de installatie van deze douche wc, neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende offerte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *