Vitra V-care douchewc wint 4 awards

Vitra V care essential douchewc 01 Frissebips

Vitra V-care douchewc wint 4 awards

Vitra V-Care douchewc panDe innovatieve Vitra V-Care douchewc heeft tijdens de Duitse Plus X design awards maar liefst in 4 van de 7 categorieën awards gewonnen. De slimme bidet toilet, ontworpen door de bekroonde Duitse Noa Design Studio’s, heeft de jury weten te verbazen op het gebied van kwaliteit, functionaliteit, techniek en comfort. De jury was erg onder de indruk van het design en gaf de Vitra V-Care toilet het label “Best of the Best 2016/2017” mee. Deze “Best of the Best” award wordt ééns per 2 jaar weggegeven aan het merk/product dat de hoogste jurywaardering krijgt op het gebied van prijs/kwaliteit en functies. En daarmee troefde, in de categorie sanitair, Vitra met de V-Care Comfort 6 andere gerenommeerde producenten af.

[dt_quote type=”blockquote” font_size=”big” animation=”none” background=”plain”]Bekijk de Vitra V-Care comfort douchewc[/dt_quote]

Ook bij frissebips.nl is de Vitra VCare in trek en weten de klanten de kwaliteit en het design te waarderen. Het is inmiddels de meestverkochte douchewc en wandcloset combinatie en de set staat op plaats 4 in onze top 5 best verkochte douche-wc’s. Dat is op zich in zo’n korte tijd een hele prestatie.

De Plus X design Awards, de grootste van de wereld

Plus X Award voor Vitra V-Care douche wcDe Plus X Design Awards worden gegeven aan internationale merken die toonaangevend zijn op het gebied van technologie, sport en de categorie lifestyle. Het winnen van een Plus X Design Award is een behoorlijke kroon op het werk van vele mensen uit de industrie. Een onafhankelijke jury van 25 professionals uit verschillende grote internationale bedrijven, beoordelen meer dan 600 merken en een veelvoud aan producten op de volgende kenmerken: superieure kwaliteit, lengte levensduur, functionaliteiten en een toonaangevend design.

Over Vitra

In de afgelopen jaren is het design merk Vitra meerdere malen onderscheiden. Zij wonnen de afgelopen jaren onder andere deze awards: Design Plus, Edida, Iconic, iF, Interior Innovation, Plus X en de Red Dot Award.

Op het gebied van design, kwaliteit en comfort en ook deze spatoilet heeft een drietal belangrijke onder-scheiding gekregen in 2016. De bidet is onderscheiden met de German Design Award 2016 en is winnaar geweest van de Iconic Award 2015. Ook is de douche-wc onderscheiden als beste product van 2016/2017 door de prestigieuze Plus X design award.

[dt_gap height=”10″ /] [vc_row][vc_column width=”1/3″][ult_buttons btn_title=”Alle Vitra V-care’s” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.frissebips.nl%2Fproduct-categorie%2Felektrische-douchewcs%2Fvitra%2F||” btn_size=”ubtn-large” btn_title_color=”#3d8ded” btn_bg_color=”#fcfcfc” btn_bg_color_hover=”#3d8ded” btn_title_color_hover=”#ffffff” icon=”Defaults-shopping-cart” icon_size=”17″ icon_color=”#3d8ded” btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” btn_border_style=”solid” btn_color_border=”#3d8ded” btn_color_border_hover=”#3d8ded” btn_border_size=”1″ btn_radius=”2″ btn_font_family=”font_family:Open Sans|font_call:Open+Sans” btn_font_size=”16″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][ult_buttons btn_title=”Top 5 douchewc’s” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.frissebips.nl%2Ftop-5-douchewcs%2F||” btn_size=”ubtn-large” btn_title_color=”#3d8ded” btn_bg_color=”#fcfcfc” btn_bg_color_hover=”#3d8ded” btn_title_color_hover=”#ffffff” icon=”Defaults-shopping-cart” icon_size=”17″ icon_color=”#3d8ded” btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” btn_border_style=”solid” btn_color_border=”#3d8ded” btn_color_border_hover=”#3d8ded” btn_border_size=”1″ btn_radius=”2″ btn_font_family=”font_family:Open Sans|font_call:Open+Sans” btn_font_size=”16″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][ult_buttons btn_title=”Aanbiedingen / Sale” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.frissebips.nl%2Fdouchewc-kopen%2Fsale%2F||” btn_size=”ubtn-large” btn_title_color=”#3d8ded” btn_bg_color=”#fcfcfc” btn_bg_color_hover=”#3d8ded” btn_title_color_hover=”#ffffff” icon=”Defaults-shopping-cart” icon_size=”17″ icon_color=”#3d8ded” btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” btn_border_style=”solid” btn_color_border=”#3d8ded” btn_color_border_hover=”#3d8ded” btn_border_size=”1″ btn_radius=”2″ btn_font_family=”font_family:Open Sans|font_call:Open+Sans” btn_font_size=”16″][/vc_column][/vc_row]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *