ISH noviteitenshow; de beste douchewc’s presenteren zichzelf

ISH Noviteitenshow douchewc

ISH noviteitenshow; de beste douchewc’s presenteren zichzelf

De ISH noviteitenshow beurs (8-10 mei 2017) biedt een compleet overzicht van alle Nederlandse douchewc producenten van de toonaangevende ISH Frankfurt beurs van afgelopen maart. De ISH noviteitenshow is de perfecte manier om volledig op de hoogte te zijn van alle ontwikkelingen, trends en productnoviteiten op het gebied van sanitair maar ook op douche-wc gebied. Zo zijn onder meer de merken GROHE, Geberit, Villeroy & Boch en Vitra aanwezig om naast divers sanitair, ook de nieuwste douchewc’s te presenteren.

Douchewc fabrikanten die aanwezig zijn:

Geberit, initiatiefnemer van de noviteitenshow in Nieuwegein, toont voor het eerst in Nederland de nieuwe AquaClean Tuma douchewc – een verrassend en veelzijdig douchetoilet. Met de Geberit AquaClean Tuma verschijnt er een comfortabele douchewc op de markt. De Tuma is uitgerust met veel wellnessfuncties, die al gewaardeerd worden en die zich hebben bewezen in andere Geberit douchewc’s – en dit alles voor een zeer aantrekkelijke prijs. De nieuwe douche-wc brengt frisheid en comfort binnen handbereik. Dankzij de compacte vorm past de Tuma optimaal in kleine ruimtes. Met zijn fraaie designafdekplaat, verkrijgbaar in 4 kleuren en materialen, integreert de Tuma naadloos in elke toilet of badkamer.

GROHE presenteert tijdens de beurs divers sanitair maar vertelt u ook graag alle ins- en outs over haar douche-toilet, de Sensia Arena. De GROHE Sensia® Arena staat voor Intelligent Care. Deze douche-wc brengt de dagelijkse reinigingsroutine verder dan ooit te voren. Als je eenmaal de GROHE Sensia® Arena hebt ervaren, wil je niks meer anders. Het is zachter, meer kalmerend en hygiënischer dan afvegen met papier.

Villeroy & Boch laat u kennis maken met haar nieuwe douchewc, de Villeroy & Boch ViClean I 100. Alhoewel deze douche-wc nog niet op de markt is, is dit staaltje vakmanschap het bekijken waard. Dankzij het revolutionaire design is de gehele techniek voor het eerst in het keramiek geïntegreerd en heeft deze douche wc een bijzonder prettige nieuwe reinigingsfunctie. De intuïtieve bediening en de douchefuncties maken het product tot het bekijken waard!

Vitra is een van ‘s werelds grootste sanitairproducten en fabrikant van de goedverkochte Vitra V-Care Comfort douchewc.  VitrA behoort tot de wereldtop van sanitairfabrikanten en heeft oog voor dat wat mooi is. Daarom werken ze graag samen met topontwerpers van internationale naam en faam zoals de multidisciplinaire Franse ontwerper Christophe Pillet en het meervoudig bekroonde Duitse designteam Noa, die ook de Vitra douchewc heeft ontworpen. Maar ook wij van Frissebips zijn fan van de Vitra V-Care douchewc. Niet voor niets staat deze in onze lijst van bestverkochte douchewc’s.

 

Iedereen werkzaam in de sanitairbranche of een andere gerelateerde branche is van harte welkom. Toegang is gratis, maar men dient zich wel vooraf te registeren op de website www.ishnoviteitenshow.nl. Na registratie ontvangen bezoekers per mail een entreekaart.

Openingstijden

Op maandag 8 mei is de vakbeurs al vanaf 10.00 uur geopend. Op dinsdag 9 en woensdag 10 mei is de vakbeurs open van 14:00 tot 22:00 uur.

Alle gegevens op een rij

Locatie: De Beursfabriek , Symfonielaan 1, Nieuwegein
Openingstijden: ma.8 mei 10:00 – 22:00 uur, di. 9 & wo. 10 mei 14:00 – 22:00 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *