Megadump Tiel

Megadump Tiel Sanitair douchewc Frissebips

Megadump Tiel

Als sanitairwinkel weet Megadump Tiel hoe belangrijk een tevreden klant is. Het maakt niet uit om wat voor sanitair het gaat. De service die u van ons kunt verwachten is altijd even hoog. Wanneer u tijd heeft, nodigen wij u uit om eens vrijblijvend langs te komen in onze sanitair winkel te Tiel waar u sinds kort ook de Maro D’Italia DI600 douchewc kunt uitproberen op het gastentoilet en de Maro D’Italia FB104 kunt bezichtigen in de showroom. U bent van harte welkom, de koffie en onze deskundige collega’s staan voor u klaar!

De Maro DI600 douche-wc uitproberen in toilet Megadump Tiel

Megadump sanitair douche wcstroomloze bidetdouche megadumpIn de sanitair- en badkamerwinkel van Megadump Tiel kunt u onze meestverkochte douche wc van Maro uitproberen, de DI600 toiletbril. Deze is in het gastentoilet geïnstalleerd op een strak vorm gegeven randloos wandcloset. Daarnaast vindt u in deze sanitairwinkel ook een badkamer-opstelling met een mechanische bidetdouche van Maro D’Italia, de FB104 bidet.

Kom langs bij Megadump Tiel en probeer een wc met douche uit. De verkoopadviseurs staan klaar om u een demonstratie van onder andere deze bidets te geven en uiteraard wacht er een lekker kopje koffie op u.

Bekijk hier de foto’s van de installaties:

Zoekt u een sanitair zaak in de omgeving van Geldermalsen, Beneden-Leeuwen, IJzerdoorn of Tiel? Dan boft u! Als sanitair winkel is Megadump Tiel één van de bekendste winkels die badkamer & toiletoplossingen levert in uw omgeving.

Megadump Tiel
Lutterveldweg 4
4005 LD
Tiel Nederland
Telefoon: 0344 621 186
Fax: In de gastentoilet van Megadump Tiel kunt u de Maro D'Italia DI600 uitproberen, in de showroom treft u de stroomloze douchewc's van Maro aan.
Dit bericht is gepost in . Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *