Megadump Dalen

Megadump Dalen
[dt_gap height=”10″ /]

Megadump Dalen

Met heel wat jaren aan ervaring in de tegelbranche, heeft Megadump deze ook uitgebreid met artikelen voor badkamer, douche, toilet, keuken en woonkamer. De formule is sterker geworden en heeft zich inmiddels bewezen. Bij Megadump koopt u kwaliteitsproducten voor internetprijzen. U wordt bij zowel Megadump Dalen als Megadump Tiel hartelijk ontvangen en krijgt naast een kopje koffie ook professioneel en persoonlijk advies. Bij beide vestigingen kunt u trouwens de Maro DI600 douche wc uitproberen in het gastentoilet.

[dt_gap height=”10″ /]

Douchewc uitproberen in toilet Megadump Dalen

Beste douchewc bij Megadump DalenMechanische bidetdouche Megadump DalenIn de sanitair- en badkamerwinkel van Megadump Dalen kunt u bestverkochte douchewc van Maro uitproberen, de DI600 toiletbril. Deze is in de gastentoilet van de vestiging in Dalen geïnstalleerd op een strak vorm gegeven randloos wandcloset. Op de eerste etage van deze sanitairwinkel is in een badkamer-opstelling een mechanische bidetdouche te vinden van Maro D’Italia.

Kom langs bij Megadump Dalen en probeer een douchetoilet uit. De verkoopadviseurs staan klaar om u een demo van deze bidets te geven en uiteraard wacht er een lekker kopje koffie op u.

 

Bekijk hier de foto’s van de installaties.

 

Megadump Dalen
Kleine Veld 45
7751 BG
Dalen Nederland
Telefoon: 0524 551 004
Dit bericht is gepost in . Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *