Megadump Tiel sanitairwinkel

Megadump Tiel

Als sanitairwinkel weet Megadump Tiel hoe belangrijk een tevreden klant is. Het maakt niet uit om wat voor sanitair het gaat. De service die u van ons kunt verwachten is altijd even hoog. Wanneer u tijd heeft, nodigen wij u uit om eens vrijblijvend langs te komen in onze sanitair winkel te Tiel waar u sinds kort ook de Maro D’Italia DI600 douchewc kunt uitproberen op het gastentoilet en de Maro D’Italia FB104 kunt bezichtigen in de showroom. U bent van harte welkom, de koffie en onze deskundige collega’s staan voor u klaar!

De Maro DI600 douche-wc uitproberen in toilet Megadump Tiel

Megadump sanitair douche wcstroomloze bidetdouche megadumpIn de sanitair- en badkamerwinkel van Megadump Tiel kunt u onze meestverkochte douche wc van Maro uitproberen, de DI600 toiletbril. Deze is in het gastentoilet geïnstalleerd op een strak vorm gegeven randloos wandcloset. Daarnaast vindt u in deze sanitairwinkel ook een badkamer-opstelling met een mechanische bidetdouche van Maro D’Italia, de FB104 bidet.

Kom langs bij Megadump Tiel en probeer een wc met douche uit. De verkoopadviseurs staan klaar om u een demonstratie van onder andere deze bidets te geven en uiteraard wacht er een lekker kopje koffie op u.

Bekijk hier de foto’s van de installaties:

Zoekt u een sanitairzaak in de omgeving van Geldermalsen, Beneden-Leeuwen, IJzerdoorn of Tiel? Dan boft u! Als sanitairwinkel is Megadump Tiel één van de bekendste winkels die badkamer & toiletoplossingen levert in uw omgeving.

Megadump Tiel
Lutterveldweg 4
4005 LD
Tiel Nederland
Telefoon: 0344 621 186
Info: In de gastentoilet van Megadump Tiel kunt u de Maro D'Italia DI600 uitproberen, in de showroom treft u de stroomloze douchewc's van Maro aan.