Megadump Wormer

Megadump Wormer sanitair douchewc

Megadump Wormer

Megadump Wormer in Noord Holland is de nieuwste sanitairwinkel van de Megadump winkels en is sinds 24 maart 2018 feestelijk geopend. Uiteraard vindt u bij Megadump Wormer een douchetoilet geïnstalleerd van Frissebips. Wanneer u tijd heeft, nodigen wij u uit om eens vrijblijvend langs te komen in onze sanitair winkel te Wormer waar u de Maro D’Italia DI600 douchewc kunt uitproberen op het gastentoilet. U bent van harte welkom, de koffie en onze enthousiaste collega’s staan voor u klaar!

De Maro DI600 douchetoilet uitproberen bij Megadump Wormer

Megadump Wormer installatie Maro douchetoilet (1)Megadump Wormer installatie Maro meestverkochte douchewc(5)De Megadump in Wormer is onze nieuwste aanwinst binnen de Megadump groep. De vestiging in Wormer heeft een showroom met een oppervlakte van 700 vierkante meter. In deze showroom treft u een breed scala aan van onder andere ligbaden, inloopdouches, badkamermeubels, douchewc’s en nog veel meer.

In de badkamerwinkel van Megadump Wormer kunt u nu dus ook de meest verkochte douchetoilet testen, de Maro D’ Italia DI600 bidetdouche. Deze is in het gastentoilet geïnstalleerd op een strak vorm gegeven randloos wandcloset.

Kom langs bij Megadump’s vestiging in Wormer en probeer deze douche-wc uit. De verkoopadviseurs staan klaar om u een demonstratie van deze wc-douche te geven en uiteraard wacht er een lekker kopje koffie op u.

Zoekt u een sanitairzaak in de omgeving van Zaandam, Purmerend, Heemskerk of Wormer? Dan boft u!  Megadump is net geopend en heeft een ruim aanbod aan sanitair voor elke badkamer. Bij Megadump koopt u kwaliteitsproducten voor internetprijzen.

 

Megadump Wormer
Papiermakerstraat 1
1531 NA
Wormer Nederland
Fax: In de gastentoilet van Megadump Wormer kunt u de Maro D'Italia DI600 uitproberen.
Dit bericht is gepost in . Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *