Showmagazijn Almelo gaat douchewc’s verkopen

Showmagazijn Almelo

Showmagzijn Almelo gaat douchewc’s verkopen van frissebips.nl.

Showmagazijn AlmeloShowmagazijn Almelo en frissebips.nl gaan een nauwe samenwerking aan op het gebied van Japanse douchewc’s van het merk Maro D’Italia en bundelen hiermee elkaars kwaliteiten. De combinatie kan de Overijsselse consument die op zoek is naar een stroomloze of elektrische bidetdouche nog beter bedienen. Showmagazijn Almelo heeft in haar gastentoilet een Maro D’Italia DI600 douchewc geïnstalleerd zodat de klant zelf de hygiëne en het comfort van een douchewc kan ervaren. Tevens is er een demoversie inclusief wandcloset in de winkel te bekijken, zodat klanten eenvoudig kennis kunnen maken met de wc van de toekomst.

Assortiment douchewc’s

De strategie die frissebips.nl zo succesvol maakt kenmerkt zich door een uitgebreid assortiment, scherpe prijzen, uitermate klantgericht denken en een verregaande serviceverlening bij de installatie van de douchewc’s. “De formule van Frissebips sluit naadloos aan op de kern- en merkwaarden van Showmagazijn Almelo. Gezamenlijk kunnen we de groeiende markt voor de douchewc’s een impuls geven in de regio Twente”, aldus Anne Bouwman van Showmagazijn Almelo.

Over Showmagazijn Almelo

Showmagazijn Almelo Anne BouwmanBij Showmagazijn Almelo kunt u terecht voor alles op het gebied van sanitair en tegels. Of het nu gaat om een complete badkamer, een losse kraan of een douchewc, in onze 1000m² winkel vindt de klant inspiratie om zijn of haar droombadkamer te realiseren. De deskundige adviseurs staan voor u klaar om de juiste badkamer samen te stellen en in de winkel vindt u regelmatig nieuwe tegelvloeren, badkamer- en douchetoiletopstellingen. Hierdoor kunt u als klant bij Showmagazijn Almelo de nieuwste trends en ontwikkelingen bekijken. Het motto van Showmagazijn is: ‘Sanitair & Tegels voor Webshop Prijzen‘. Dus laat u inspireren en kom langs voor een uitgebreid en passend advies. En probeer tegelijkertijd ook de douchewc even uit! Kijk hier naar het resultaat.

Over frissebips.nl

Frissebips verandert de badkamercultuurOp frissebips.nl vindt u meer informatie over douchewc’s, handknijpdouches en het kopen van een elektrisch bidet toilet. Nu de Nederlandse badkamercultuur sterk verandert en er een nieuwe standaard voor douchewc’s is, informeert frissebips.nl u graag over de uitgebreide mogelijkheden over het kopen van een douchetoilet. Maar dat is niet de reden waarom wij dit doen. Wij vinden de douchewc de wc iets van de toekomst en willen iedereen afhelpen van het ouderwetse toiletpapier, want dat is iets van de Romeinse tijd.

Op de website vindt u goedkope Japanse bidets maar ook luxere modellen voorzien van vele wellnessfuncties. Kijk op de website voor de verschillende bidetmodellen van Coway, Maro D’Italia, Standori & Dobidos. Bekijk hier  onze showrooms.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *