Installatie van de ViClean-U+ douchewc

ViClean U douchewc installatie frissebips 21s

Installatie van de Villeroy & Boch ViClean-U+ douchewc.

Voor een klant in Arnhem, die de beste kwaliteit wilde op het gebied van een douchewc, installeerde Frissebips de ViCean-U+ bidetdouche. De klant had in Japan kennis gemaakt met een Japans toilet en was meteen verkocht vanwege het comfort en de hygiëne. De keuze voor de ViClean douchewc was snel gemaakt omdat de ViClean-U+, die geen zichtbare leidingen heeft, geproduceerd is door Toto washlets Japan. Toto is vanwege de hoge kwaliteit marktleider van de wereld op het gebied van douche-wc’s en steeds meer klanten weten dit te waarderen.

Eindresultaat installatie ViClean douchewc

Hieronder ziet u een aantal foto’s van het eindresultaat van de installatie van de ViClean douchewc, maar wilt u alle foto’s zien, ga dan naar deze LINK.

ViClean-U+ viclean douchewc ViClean Spatoilet

Villeroy & Boch ViClean-U+

De Villeroy & Boch ViClean-U+ is momenteel een van de beste douchewc’s die een toilet en bidet combineert met hygiëne en vele wellnessfuncties. De zéér complete ViClean-U+ douche wc heeft een hoogstaande techniek en een doordacht design en dit geeft de toilet van deze klant meer luxe. Met de ViClean U+ zet Villeroy & Boch de nieuwe standaard in het luxe spatoilet segment. De ViClean bidetbril past perfect op de bijpassende Subway 2.0 wandcloset en heeft in tegenstelling tot de ViClean-L, wel een föhn. Ook is deze Viclean een goed alternatief voor de Geberit Mera douchewc. Zoekt u ook de prijs van een Viclean douchewc of wilt u de ViClean kopen, kijk dan op de productpagina. De ViClean-U douchewc laten installeren? Vraag gerust een offerte aan voor de installatie en levering van deze luxe douchewc.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *