Aankondiging samenwerking Discount Badkamers en Frissebips.

DiscountBadkamers Douchewc

Aankondiging samenwerking Discount Badkamers en Frissebips.

Discount Badkamers LeeuwardenUpdate januari 2018. Helaas heeft Discount Badkamers haar activiteiten gestaakt en overgedragen aan Badkamerpunt, die zich op hetzelfde adres heeft gevestigd. De Maro kunt u bekijken op de Avondsterweg 1a te Leeuwarden.

Discount Badkamers Leeuwarden en Frissebips starten per maart 2016 een samenwerking op het gebied van elektrische douchewc’s en stroomloze bidet toiletbrillen. Vanaf 26 maart, dat tevens ook de feestelijke openingsdag is van de nieuwe showroom, kunnen klanten van Discount Badkamers ‘live’ de Maro DI600 elektrische douche wc uitproberen en tevens een aantal andere bidetmodellen bekijken. Uiteraard helpen gepassioneerde medewerkers u aan het beste advies over welke douchewc u het beste kunt kopen.

De luxe Japanse douchewc wordt betaalbaar

De strategie die Frissebips succesvol maakt kenmerkt zich door een uitgebreid assortiment, scherpe prijzen, uitermate klantgericht denken en een verregaande serviceverlening bij de installatie van de douchewc’s. “De formule van Frissebips sluit naadloos aan op de merk- en kernwaarden van Discount Badkamers. Nu de markt voor betaalbare Japanse douchewc’s groeit, kunnen wij gezamenlijk deze markt een impuls geven in de regio Leeuwarden”, aldus Maurice Rijsdijk van Discount Badkamers.

Over Discount Badkamers

Discountbadkamers.nlMaurice Rijsdijk en Chantal Voortman zijn de enthousiaste eigenaren van Discount Badkamers, de voordelige speciaalzaak voor al het sanitair en tegels. In het dagelijks leven elkaars trouwe metgezel en ook op de werkvloer een professioneel en op elkaar ingespeeld team met ieder zijn eigen kwaliteiten. Deze deskundige adviseurs staan voor u klaar om de juiste badkamer samen te stellen.  In de winkel vindt u regelmatig nieuwe tegelvloeren, badkamer- en douchetoiletopstellingen en betaalbare sanitairproducten. Enthousiast, professioneel, gemoedelijk en eerlijk. Vier begrippen die de cultuur van Discount Badkamers perfect samenvatten. Een gezonde portie humor mag hierbij absoluut niet ontbreken. Dus kom langs voor de opening op 26 maart (of een andere dag) en laat u inspireren en adviseren.

 

Over frissebips.nl

Frissebips verandert de badkamercultuurOp frissebips.nl vindt u meer informatie over douchewc’s, handknijpdouches en het kopen van een elektrisch bidet toilet. Nu de Nederlandse badkamercultuur sterk verandert en er een nieuwe standaard voor douchewc’s is, informeert Frissebips u graag over de uitgebreide mogelijkheden over het kopen van een bidetdouche. Maar dat is niet de reden waarom wij dit doen. Wij vinden de douche-wc de wc van de toekomst en willen iedereen afhelpen van het ouderwetse toiletpapier, want dat is iets van de Romeinse tijd.

Op de website vindt u goedkope Japanse bidets maar ook luxere modellen voorzien van vele wellnessfuncties. Kijk op de website voor de verschillende bidet toiletmodellen van Coway, Maro D’Italia, Standori & Dobidos. Bekijk hier  onze showrooms.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *