Net toegevoegd, De Geberit AquaClean Mera douchewc

Frissebips presenteert AquaClean Mera douche toilet bidet 2

Net toegevoegd: De Geberit AquaClean Mera douchewc.

Geberit AquaClean Mera douchewcDe nieuwe Geberit AquaClean Mera douchewc legt in alle opzichten de lat hoger dan voorheen. Niet alleen op het gebied van technologie, design, hygiëne en comfort is deze vooruitgang terug te vinden, maar ook in de vereenvoudigde installatie. U zult onmiddellijk merken dat men bij de ontwikkeling van deze douchetoilet een beroep heeft gedaan op echte sanitairexperts. De Geberit AquaClean Mera bidet toilet tilt het comfort en gemak van een douche-wc naar een geheel nieuw niveau. De geavanceerde technologie en het stijlvolle design vullen elkaar perfect aan, waardoor reinigen met water gewoonweg de nieuwe standaard wordt. 

Geberit AquaClean Mera douche-wc laagste prijs
Geberit AquaClean Mera

Wat zijn verfijnde technologie betreft, laat deze douchewc op het eerste gezicht niet veel zien: alle stroom- en wateraansluitingen zijn opgenomen in de behuizing. Aan de binnenkant zit de Geberit AquaClean Mera echter vol met revolutionaire technologie. Dit product beschikt als eerste over de gepatenteerde WhirlSpray douchetechnologie. Een ander hoogtepunt is het closet zonder spoelrand met zijn kenmerkende asymmetrische binnengeometrie.Dit vormt de basis voor de innovatieve TurboFlush spoeltechniek, die het mogelijk maakt om het toilet zeer  grondig en toch geruisloos te spoelen. Het hybride warmwatersysteem dat bestaat uit een combinatie van een doorstroomverwarmer en boiler, zorgt voor een onmiddellijke en permanente warm watertoevoer op lichaamstemperatuur. Extra comfort functies maken dit product compleet, zoals: een discreet oriëntatielicht voor in het donker, een wc-deksel die automatisch open en dicht gaat, gemaakt van kwalitatief hoogwaardig kunststof inclusief verwarming in de wc-zitting en geurzuivering direct uit het closet.

De Geberit AquaClean Mera is een echt meesterwerk van functie en design.

WhirlSpray douchetechnologie & Turboflush spoeltechnologie

AquaClean-Mera-Comfort-WhirlSprayDe gepatenteerde WhirlSpray douchetechnologie wordt gekenmerkt door twee douchekoppen en garandeert een uiterst doelgerichte en grondige reiniging. Dit wordt mogelijk gemaakt door een pulserende douchestraal met dynamische ventilatie. De voordelen zijn indrukwekkend: een grondigere reiniging en een aangename douche-ervaring met een lager waterverbruik.

aquaclean-mera-geberit-TurboFlushDe innovatieve TurboFlush spoeltechnologie, gecombineerd met de asymmetrische binnengeometrie van het door Geberit ontwikkelde closet zonder spoelrand, maakt het mogelijk om het toilet zeer grondig en geruisloos te spoelen. Het kwalitatief hoogwaardige keramiek is afgewerkt met een speciale oppervlaktecoating ter voorkoming van vuilaanslag. Onbereikbare zones zijn er nauwelijks, omdat randen en hoeken volledig overbodig zijn gemaakt.

Mocht u meer informatie wensen over de Geberit AquaClean Mera aanbieding of een Aquaclean Mera willen kopen, kijk dan op de productpagina. Uiteraard kunnen wij u een offerte maken voor de installatie van de deze spatoilet. Neem gerust contact met ons op via contact of vraag een offerte aan via het offerteformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *