Sanitairwinkel voegt douchewc’s Frissebips toe

Sanitairwinkel showroom douchewc

Sanitairwinkel BV voegt douchewc’s van Frissebips toe.

Sanitairwinkel Maro DI600 douchewc gastentoilet Rosmalen
Maro douchewc op gastentoilet Sanitairwinkel Rosmalen

Sanitairwinkel Rosmalen en Frissebips gaan een samenwerking aan op het gebied van Japanse douchewc’s van het merk Maro D’Italia + Coway en bundelen hiermee elkaars kwaliteiten. In de showroom van Sanitairwinkel is de Maro D’Italia DI600, de meestverkochte douchewc op Frissebips, in volle glorie te bekijken. Voor klanten die de douche-wc graag zelf willen uitproberen heeft Sanitairwinkel ook een Maro DI600 geïnstalleerd in haar gastentoilet. Ook heeft Sanitairwinkel een aantal combinatiesets gemaakt met stijlvolle wandclosets die perfect samengaan met de douche wc’s van Frissebips. De nieuwe samenwerking zal de Nederlandse consument die een bidet toilet wil kopen, nog beter bedienen.

Frissebips maakt luxe douche-wc’s betaalbaar

De strategie die Frissebips zo succesvol maakt, kenmerkt zich door een uitgebreid betaalbaar assortiment, een hoge kwaliteit, uitermate klantgericht denken en een verregaande serviceverlening bij het kopen van de juiste douchewc. “De formule van frissebips.nl sluit naadloos aan op de kern- en merkwaarden van Sanitairwinkel. Gezamenlijk kunnen we de groeiende markt voor de douche-wc’s een mooie impuls geven”, aldus Erik van Laarhoven van Sanitairwinkel BV. ” En net zoals bij Frissebips gaan wij bij Sanitairwinkel ook voor 100% klantentevredenheid”, onderschrijft verkoopmanager Bertie van Uijtert. “Dus kom langs en test de wc van de toekomst uit of kijk op de fotopagina van deze bidetdouche!“.

Over sanitairwinkel

Sanitairwinkel showroom rosmalenSanitairwinkel staat voor het grootste online assortiment gecombineerd met een gebruiksvriendelijke webshop. Dit wordt ondersteund door moderne showrooms in Rosmalen, Amsterdam en recentelijk een nieuwe vestiging in Rotterdam. En in elke winkel maar ook online een deskundige klantenservice. Wij streven naar 100% klanttevredenheid. Enthousiast, professioneel, gemoedelijk en ambitieus. Vier begrippen die de cultuur van Sanitairwinkel perfect samenvatten. Een vriendschappelijke en open sfeer tussen al onze afdelingen zorgt ervoor dat wij allemaal iedere dag met plezier naar het werk gaan. Een gezonde portie humor mag hierbij absoluut niet ontbreken. Sanitair winkel heeft service hoog in het vaandel. Met dit manifest willen we u laten zien wat dat voor ons betekent en hoe we de beste service blijven nastreven. Dus kom langs in één van onze vestigingen en stel ons op de proef! Showroom overzicht.

 Over frissebips.nl

Frissebips - van papier naar douchewcOp frissebips.nl vindt u meer informatie over douchewc’s, handknijpdouches en het kopen van een elektrisch bidet toilet. Nu de Nederlandse badkamercultuur sterk verandert en er een nieuwe standaard voor douchewc’s is, informeert Frissebips u graag over de uitgebreide mogelijkheden over het kopen van een bidetdouche. Maar dat is niet de reden waarom wij dit doen. Wij vinden de douche-wc de wc van de toekomst en willen iedereen afhelpen van het ouderwetse toiletpapier, want dat is iets van de Romeinse tijd.

Op de website vindt u goedkope Japanse bidets maar ook luxere modellen voorzien van vele wellnessfuncties. Kijk op de website voor de verschillende bidetmodellen van Villeroy & Boch ViClean, Geberit AquaClean, Vitra V-CareCoway, Maro D’Italia, Standori & Dobidos.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *