Test een douchewc in onze eigen Frissebips showroom of bezoek een partner sanitairwinkel

Bij frissebips.nl begrijpen wij dat hygiëne en comfort persoonlijk is en dat u soms net even wat advies kunt gebruiken bij het kopen van een douchewc, zeker als u voor het eerst interesse heeft in een douchetoilet. Maar ook als u nog niet helemaal weet welke voordelen een spatoilet heeft en waar u op moet letten bij de aanschaf of installatie.

Graag nodigen wij u uit in onze showroom te Amsterdam op de Tweede Schinkelstraat 3, waar u diverse douche-wc’s kunt uitproberen en advies kunt inwinnen over de verschillende modellen. Frissebips werkt op afspraak, zodat we rustig de tijd kunnen nemen u bij te praten over het kopen van een douchewc. De winkel zit vlak bij de afslag van de snelweg en u kunt meestal voor de deur (betaald) parkeren.

Momenteel heeft Frissebips de volgende douche-wc’s werkend geïnstalleerd om uit te proberen: Maro D’Italia DI600 met Laufen Pro rimless wandcloset, TOTO Washlet RW,  Geberit AquaClean Mera Comfort Chrome, VitrA V-Care Comfort 1.1. Naast deze werkende douchewc’s, zijn er ook circa 14 andere best verkochte douchetoiletten in de showroom te zien.

Frissebips is specialist in de Japanse TOTO Washlet toiletten en tevens importeur van de merken Brondell, Coway en Maro D’Italia. Voor de merken Coway, Brondell en Maro kunt u ook terecht bij een partner sanitairwinkel hieronder uit de lijst. Maak een afspraak met een specialist. Geef daarbij aan welke douchemodel uw interesse heeft zodat we deze kunnen demonstreren. Het is handig de afmetingen van uw toilet en/of ruimte voorafgaande de afspraak op te meten en mee te nemen.

Frissebips werkt op afspraak.

maandag Gesloten
dinsdag 09:00–18:00
woensdag 09:00–18:00
donderdag 09:00–18:00
vrijdag 09:00–18:00
zaterdag 10:00–17:00
zondag Gesloten

      Groei mee en wordt ook dealer van onze douchewc’s

      Indien u ook op de hoogte bent van de toenemende vraag naar betaalbare douchewc’s en u graag meer wilt weten over de filosofie van Frissebips en hoe u mee kunt groeien? Neem dan contact op met Roy Hakker van de salesafdeling via 06-55132763 of via info@frissebips.nl.

      We zoeken nog dealers in Zeeland, Limburg, Gelderland en België.