Nieuw: Maro D’Italia LuxSTA09 bidetdouche

Maro DItalia LuxSTA09 bidetdouche FB

Nieuw: de Maro D’Italia LuxSTA09 bidetdouche.

Maro D'Italia LuxSTA09Frissebips voegt de betaalbare LuxSTA09 bidetdouche toe aan haar assortiment handdouches en breidt hiermee het totale productaanbod van het kwaliteitsmerk Maro D’Italia uit. De Maro LuxSTA09 is een stijlvolle van verchroomde messing gemaakte knijpdouche en is aantrekkelijk geprijsd. De handknijpdouche heeft een chromen slang en is eenvoudig te bevestigen met de bijgeleverde houder. Het ergonomische handvat en de mooi afgeronde vormen van de Maro D’Italia LuxSTA09 bidetdouche geven uw badkamer een luxe uitstraling en de handdouche komt in een aantrekkelijke verpakking. Tevens kunt u deze handknijpdouche laten installeren door Frissebips, vraag gerust om een offerte.

 

Wat maakt de Maro D’Italia LuxSTA09 bidetdouche zo bijzonder?

bidetdouche frissebips
Bidetdouche Frissebips

Maro D’Italia is een populair Italiaans sanitairmerk dat bekend staat om haar hoge kwaliteit handknijpdouches en douchewc’s. Maro is al 15 jaar fabrikant van kwalitatieve hoogwaardige badkamerproduken en brengt met de LuxSTA series deze ervaring naar uw huis. De LuxSTA series is van verschroomd edelmetaal en heeft een strak design en combineert een frisse prijs met een goede kwaliteit.

Zoekt u een nog betere kwaliteit handdouche? Bekijk dan een bidetdouche uit de 17 of 23 serie, beiden met een stalen houder en sproeikop uitgevoerd. Deze handdouches zijn verkrijgbaar in een ronde versie, de LuxSTA23 en een vierkante versie, de LuxSTA17. Ook is de LuxSTA series uit te breiden met een warm/koud thermisch mengpaneel die het water op temperatuur mengt, de LuxSTA Mixer.

Bekijk ook onze top 5 verkochte douchewc’s.

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *