Installaties van de Viclean I 100 en de Roca In Wash

Installatie douchetoilet Viclean

Installatiefoto’s van de Viclean I 100 en de Roca In Wash

We hebben onze pagina met installatie foto’s van douchewc’s bij onze klanten bijgewerkt met de installatie van de Viclean I 100 en de Roca In Wash Inspira staande toilet douche-wc’s.

Installatie Villeroy & Boch Viclean i 100

De Villeroy & Boch Viclean I 100 douchetoilet is eind 2018 op de markt gekomen en is een douche-wc waarbij geldt: Terughoudendheid troef! Zo biedt deze bidet toilet alleen reinigingsfuncties en zit de techniek subliem verborgen in het keramiek. Lees gerust meer over de introductie van de ViClean I 100 of kom hem live bekijken in onze showroom.

Installatie Roca In-Wash Inspira

Als klant heb je een beperkte keuze in Europa wanneer het aankomt op een staande toilet die voorzien is van een douche wc sproeier. Tenminste, als je een geintegreerde staande douchetoilet wenst waarbij de leidingen verborgen zijn in het keramiek.

De Roca In-Wash Inspira staande toilet met douchewc is ontwikkeld door experts die maar één doel voor ogen hadden. Een slimme bidetdouche met geavanceerde functies – verborgen in het keramiek van een staande closet. De Roca In-Wash Inspira is niet alleen een douchetoilet met stijl, maar ook een douche-wc met de belangrijkste comfortfuncties gegoten in een duoblok toilet.

Wilt u alle foto’s van installaties bij klanten bekijken, dan kan dat via deze link:  installatiefoto’s bij klanten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *