Installatie Villeroy & Boch ViClean I 100

Dit is de installatie van de Villeroy & Boch Viclean i 100 douchetoilet in Hilvarenbeek, niet lang nadat de Viclean I-100 werd geïntroduceerd.

Terughoudendheid bij deze ViClean-I 100 douchetoilet van Villeroy & Boch is troef. De innovatieve technologie, die in het toilet is verborgen, is van buiten vrijwel onzichtbaar. ViClean-I 100 is elegant ontworpen en kan met vele inrichtingsstijlen in de badkamer worden gecombineerd zoals u hier ziet.

“Onder de kap“ bevindt zich een zeer moderne douche-wc met een reeks praktische functies. U kunt de temperatuur en intensiteit van de douchestraal direct regelen met de afstandsbediening of via de app – ervaar de zachte reiniging met warm water en geniet van de luxe.

Water wordt in de badkamer gebruikt voor verfrissende douches en warme ontspanningsbaden, maar ook bij het scheren en tandenpoetsen. Met het nieuwe systeem van de douchewc‘s krijgt u ook na elk toiletbezoek een aangenaam hygiënisch en fris gevoel. ViClean reinigt met behulp van de bidetfunctie op aangename wijze met een warme, zachte waterstraal. Vervolgens hoeft u zich alleen nog met een zachte handdoek of papier af te drogen. Het ViClean toilet beschermt de huid, ondersteunt de reiniging van de schaamstreek en is bijzonder hygiënisch.
Wil je meer weten over de installatie van een viclean douchewc of zoek je de handleiding, neem dan gerust contact op met een specialist. U kunt ook deze douchetoilet bekijken in onze showroom in Amsterdam.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie