Nieuwe Geberit AquaClean Sela (2019)

Nieuw Geberit AquaClean Sela 2019

Nieuwe Geberit AquaClean Sela (model 2019)

Dit jaar breidt kwaliteitsmerk Geberit met de AquaClean Sela douchewc de douchetoilet familie verder uit! Vanaf half april is namelijk de nieuwe AquaClean Sela leverbaar en is hij nu al te zien in de showroom van Frissebips te Amsterdam. En het leuke is, u ontvangt tot 30 april 2019 een cashback korting van maar liefst €125,-.

Nieuw_Geberit_AquaClean_Sela_2019De nieuwe Geberit AquaClean Sela douchewc heeft verschillende comfortfuncties, zoals een discreet oriëntatielicht, een separate ladydouche en een softclose zitting. Het spoelrandloze closet wordt geruisloos en optimaal schoon door middel van de TurboFlush spoeltechnologie. Net als de andere Geberit AquaClean modellen in het hogere segment, is de Sela douchewc voorzien van de gepatenteerde WhirlSpray douchestraal. En dat is echt een hele fijne straal.

Dankzij de hoogwaardige materialen en het strakke design past de Sela douche-wc in elk badkamerinterieur. Met de glansverchroomde of alpien witte designplaat is het echt een blikvanger in de badkamer.

Verkrijgbaar in twee designs

De Geberit Aqua Clean Sela douchetoilet is beschikbaar in twee designs; een glansverchroomde of een alpien witte designplaat, beiden voorzien van een subtiele LED oriëntatieverlichting. De keuze in designplaat kunt u tevens combineren met een bijpassende wandbedieningsplaat die extra te verkrijgen is. Daarnaast kan deze Sela douchetoilet worden bediend met een afstandsbediening, een wandbedieningspaneel of de AquaClean Smartphone app.

Productkenmerken

Nieuwe_Geberit_Aquaclean_Sela_2019_versie_frissebips

De nieuwe Sela overtuigt met zijn uitgekiende vormen en een tijdloos design maar herbergt ook prettige functies voor een grondige en fijne reiniging.

  • WhirlSpray douchetechnologie met vijf verstelbare waterstraalsterktes
  • Zachtreinigende ladydouche
  • TurboFlush spoeltechnologie
  • WC-keramiek zonder spoelrand
  • Oriëntatielicht in diverse kleuren
  • Gebruikersdetectievia sensor

De AquaClean Sela nu al bekijken?

De Geberit Aquaclean Sela is nu al te zien in de showroom van Frissebips en wordt verwacht rond half april 2019. De prijs is vanaf €2.799,- inclusief btw.

Wilt u alvast een bestelling plaatsen, ook dat kan. Dan zorgen wij als Premium Geberit Partner ervoor dat u als één van de eersten wordt uitgeleverd. Tevens geniet u van een tijdelijke vtwonen cashback van €125,- op de aanschaf voor 30 april 2019.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *