Geberit AquaClean cash back actie vtwonen tot wel €150,-

VTWonen Geberit aquaclean cashback frissebips douchewc

Geberit AquaClean & vtwonen cashback actie

vtwonen-douchewc-geldterug_promotie_frissebipsZondag 17 maart schittert de Geberit AquaClean Mera in het programma vtwonen ‘Weer verliefd op je huis’. De deelnemers van de vierde aflevering zullen verrast worden met een aanvullende toiletmetamorfose, voorzien van de meest luxe douchewc; de Geberit AquaClean Mera Comfort. Om dit te vieren hebben we in samenwerking met Frissebips een speciale vtwonen cashback actie!

In de periode van 15 maart tot en met 30 april 2019 ontvangt u bij aankoop van een Geberit AquaClean douchewc bij Frissebips een speciale vtwonen cashback die kan oplopen tot €150,- ! Deze actie is geldig bij aankoop van een Geberit AquaClean Mera Comfort, Classic, een Geberit Aquaclean Sela of een Tuma Comfort of Classic complete set.

De Geberit AquaClean douche-wc reinigt uw onderlichaam met een vederzachte WhirlSpray douchestraal. Extra functies als een verwarmde wc-zitting, geurzuivering en een warmeluchtföhn bieden u extra comfort tijdens uw toiletbezoek.

Eerst zelf ervaren in de Frissebips showroom?

Als het gaat om persoonlijke hygiëne, heeft iedereen zijn eigen persoonlijke voorkeuren en wensen. Daarom nodigen we u van harte uit om de Geberit AquaClean uit te proberen in een ontspannen sfeer en zonder enige verplichting. In de showroom van Frissebips heeft u de mogelijkheid om volledig advies te ontvangen over alle Geberit AquaClean modellen. U kunt deze douchewc’s bezichtigen in onze showroom en ze vergelijken. Heeft u twijfels over welke model het beste bij u past? Kom de verschillende modellen bekijken en krijg advies van de specialist. We nemen graag de tijd om u een goed advies te geven. Daarom is het gewenst een afspraak te maken via info@frissebips.nl of 06-55132763.

Voorwaarden Aquaclean cash back actie vtwonen

– cashback alleen mogelijk bij aanschaf van de AquaClean Mera, Sela of Tuma compleet toiletsysteem bij Frissebips
– geldig voor Geberit AquaClean modellen die zijn aangeschaft in de periode van 15 maart 2019 tot en met 31 mei 2019
– de actiecoupon met kopie factuur kunt u insturen tot 1 juli 2019
– de cashback actie is NIET geldig in combinatie met andere acties
– de actie is alleen geldig in Nederland en geldt alleen voor in Nederland aangekochte Geberit AquaClean modellen
– het terug te ontvangen bedrag wordt niet contant uitgekeerd, maar uitsluitend overgemaakt op uw bankrekening

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *