Deze douchewc’s hebben de iF Design Award 2019 gewonnen

IF DESIGN AWARDS 2019 Frissebips

Deze douchewc’s hebben de iF Design Award 2019 gewonnen

___

[dt_gap height=”10″ /]IF_DESIGN_AWARDS_2019_Frissebips

De iF DESIGN AWARD is een van de belangrijkste designprijzen ter wereld. Na een intensieve driedaagse juryzitting in Hamburg zijn de winnaars van de iF DESIGN AWARD 2019 bekend gemaakt. Een internationaal jurypanel van 67 designexperts hebben uit 6.375 inzendingen 1.190 deelnemers geselecteerd die in aanmerking kwamen voor dit prestigieuze award! De iF award houdt rekening met innovatie, vakmanschap, functionaliteit, esthetiek en duurzaamheid bij de evaluatie, evenals de positie van het product op de markt.

En onder deze winnaars zitten de volgende douche-wc’s:

[dt_gap height=”10″ /]

TOTO Washlet RX

___

[dt_gap height=”15″ /]

TOTO_Washlet_RX_DouchetoiletDe TOTO WASHLET ™ RX Japanse toilet werd onderscheiden met de iF Design Award 2019 vanwege zijn uitstekende balans tussen ontwerp en functie. De accolade benadrukte de gebruikersvriendelijkheid, de speciale TOTO hygiëne-technologieën en de waterbesparende functies van deze Japanse douchetoilet. De WASHLET ™ RX en zijn matchende RP-toilet kregen in maart de iF Design Award 2019 toegewezen.

In het kort beschreef de jury de TOTO WASHLET ™ RX als volgt: elegant ontwerp, hoogste hygiënenormen. TOTO bleef trouw aan zijn productfilosofie bij de ontwikkeling van zijn elegante nieuwe WASHLET ™ RX: Zoals altijd was hygiëne de eerste prioriteit. De WASHLET ™ RX heeft een bijpassend randloos toilet (RP-toilet), waar het moeiteloos een enkele eenheid vormt.

Deze douche wc bril huisvest onder andere de sproeier en alle technische elementen. Door de sproeier boven de closetpot te houden, wordt deze beschermd tegen vuil. Een beschermende flap houdt de sproeier tevens schoon. Deze scheiding tussen WASHLET ™ en de toiletpot garandeert de grootst mogelijke hygiëne.

Het nieuwe RP-toilet is ook een pionier op het gebied van hygiëne vanwege het randloze design en het extreem gladde, duurzame CeFiONtect-glazuur, dat standaard is op de TOTO wandclosets. Dit beschermt het keramische oppervlak, maakt het gemakkelijker schoon te maken en laat een blijvende glans achter. Het elegante RP-toilet is ook uitgerust met de effectieve Tornado Flush. Jets drijven het water in de toiletpot, waardoor een krachtige whirlpool ontstaat die de gehele binnenkant van de toilet grondig reinigt.

Terwijl deze nieuwe innovaties gericht zijn op voortdurende verbeteringen in hygiënetechnologie, blijft TOTO indruk maken met zijn tijdloos elegante ontwerp – zoals blijkt uit de vele designprijzen die het bedrijf de afgelopen jaren heeft ontvangen. Bekijk alle Japanse toiletten van TOTO.

[dt_gap height=”10″ /]

Geberit AquaClean Sela 2019

___

[dt_gap height=”15″ /]

Nieuwe_AquaClean_Sela_douchewc_frissebips_showroomMet de nieuwe AquaClean Sela voegt Geberit een elegant douche-toilet toe aan de AquaClean-productfamilie. Met zijn tijdloze, puristische, platte ontwerp en duidelijke ontwerptaal past dit toilet in elke badkamer. Uitgerust met innovatieve technologie, de AquaClean Sela belichaamt de hoogste kwaliteitsnormen.

De uiterst eenvoudige en intuïtieve functies omvatten de gepatenteerde WhirlSpray-douchetechnologie, een randloze wandcloset, de zeer stille en grondige TurboFlush-spoeltechnologie en een oriëntatieverlichting voor ‘s nachts. De aansluitingen van water & stroom en de intelligente technologie zijn esthetisch geïntegreerd in het keramiek.

De Geberit AquaClean Sela douchetoilet is verkrijgbaar in twee designs; een glansverchroomde variant of een alpien witte designplaat. Beide uitvoeringen zijn voorzien van een subtiele LED oriëntatieverlichting die de weg naar het douchetoilet verlichten. De keuze in designplaat kunt u tevens combineren met een bijpassende wandbedieningspaneel in wit of zwart. Deze Aquaclean Sela douche-wc kan dus worden bediend met de bijgeleverde afstandsbediening, het wandbedieningspaneel of de AquaClean Smartphone app.

De Geberit Aquaclean Sela is te zien in de showroom van Frissebips, dus kom langs om deze elegante douchewc te bekijken.

[dt_gap height=”25″ /] [dt_divider style=”thin” /] [dt_gap height=”15″ /]

Meer over de iF DESIGN AWARD

___

[dt_gap height=”15″ /]

Al 65 jaar streven ontwerpers en fabrikanten ernaar het internationaal gerenommeerde iF-label voor design te winnen. Het winnen van een iF DESIGN AWARD is een kwaliteitszegel voor uitzonderlijk design en uitstekende services. Voor consumenten en gebruikers is het een symbool waarop ze kunnen vertrouwen. De nieuwste trends, innovatie en uniciteit komen tot uiting in de bekroonde inzendingen in de volgende disciplines: product, verpakking, communicatie, interieurarchitectuur, professioneel concept, serviceontwerp / UX en architectuur.

De iF DESIGN AWARD is al 66 jaar een wereldwijd erkend handelsmerk als het gaat om uitmuntendheid in design. Het iF-merk is internationaal gevestigd als een symbool voor uitstekende ontwerpprestaties. De iF DESIGN AWARD is een van de belangrijkste designawards ter wereld. Het beloont ontwerpprestaties in alle disciplines: product, verpakking, communicatie en serviceontwerp / UX, architectuur en interieurontwerp, evenals professioneel concept. Alle bekroonde inzendingen worden gepresenteerd in de iF WORLD DESIGN GUIDE, gepubliceerd in de iF design-app en tentoongesteld in de iF designtentoonstelling Hamburg.

[dt_highlight color=”” text_color=”” bg_color=”3b8ced”]Als je als producent of ontwerpstudio van douchewc’s deze AWARD wint, behoor je tot de top in het segment.[/dt_highlight]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *