Nieuw: de Brondell Swash 1400EU, opvolger van de Coway BA13

Brondell Swash 1400EU douchewc 2

Nieuw: de Brondell Swash 1400EU, opvolger van de Coway BA13

Brondell_Swash_1400EU_douchewc_2Er is weer goed nieuws op het gebied van kwalitatieve douchewc opzetbrillen, want sinds kort is de opvolger van de Coway BA13 – de Brondell Swash 1400EU – exclusief te verkrijgen bij Frissebips. Net als de BA13, is de Swash 1400 geproduceerd door het Zuid-Koreaanse Coway maar heeft aan boord een aantal belangrijke verbeteringen.

Zo sluit de vorm van de Swash bidetbril beter aan bij Europees keramiek, is de kleur niet langer crème maar fris wit en zijn de functies onder andere uitgebreid met persoonlijke profielen, een nachtlampje en een autowash-modus. Verder is het koolstoffilter, dat geurtjes zuivert, ook makkelijker te vervangen en heeft de Swash nu ook een verborgen uitsparing waar de leidingen minder zichtbaar zijn. Ook is het ontwerp opgefrist maar uiteraard vindt u onder de kap van de Swash de betrouwbare maar verbeterde techniek van de BA13 terug.

[dt_gap height=”10″ /] [dt_list style=”1″ dividers=”true”][dt_list_item image=””]Een van de meest verkochte douchewc’s in Azië en USA[/dt_list_item][dt_list_item image=””]Twee roestvrij stalen sproeiers, 3 jaar garantie[/dt_list_item][dt_list_item image=””]Verbeterd slanker Europees aangepast model met nieuwe functies[/dt_list_item][dt_list_item image=””]Exclusief verkrijgbaar bij Frissebips, de douchewc specialisten[/dt_list_item][/dt_list]

Wat vinden de douchewc experts bij Frissebips van de Brondell Swash 1400EU

S1400_douchewc_techniek_sDe Coway BA13 is ooit een van de eerste modellen geweest die Frissebips in haar assortiment heeft opgenomen en sinds die tijd zijn we al fan van het model. Nu opvolger Swash 1400EU nog meer functies aan boord heeft en diverse verbeteringen heeft ondergaan, kunnen we niet anders concluderen dat dit een van de beste bidet toiletbrillen is van de Europese markt. Krachtig en stabiel. Ook tijdens onze uitvoerige tests stelde de Swash ons niet teleur. De verbeteringen zijn weloverwogen doorgevoerd en de spray is onveranderd goed gebleven.

[dt_divider style=”thin” /] [dt_gap height=”10″ /]

sphinx-300-brondell_swashWel is het zo dat de Swash 1400, net als de Coway BA13, niet 100% op al het keramiek zal passen, omdat het ontwerp aan de voorkant van de bril iets dunner afloopt. Maar dat probleem is snel opgelost wanneer u de Swash combineert met de perfect bijpassende Sphinx 300 randloze wandcloset. Als set vriendelijk tevens geprijsd. Link: Brondell Swash 1400EU + Sphinx 300 rimless wandcloset.

Met de Swash 1400EU brengen Coway en Brondell een zéér betrouwbare douchetoilet op de markt die is voorzien van alle denkbare wellnessfeatures en dat voor een betaalbare prijs.

[dt_gap height=”10″ /]

De Brondell Swash 1400 EU model of de combinatieset met Sphinx 300 is verkrijgbaar vanaf 17 juli 2019 maar nu al te bestellen. De Brondell Swash 1400EU zal €849,- gaan kosten (inclusief 3 jaar garantie) en de investering in de combinatieset met de Sphinx 300 zal €1.049,- zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *