Nieuw: TOTO Washlet RW Japanse toilet

TOTO Washlet RW tcf801cg
[vc_row][vc_column][vc_separator][vc_column_text]

Nieuw: TOTO Washlet RW Japanse toilet

TOTO_Washlet_TCF801CG_FrissebipsOpnieuw lanceert TOTO, marktleider in Japanse toiletten, een nieuwe douche-wc: de TOTO Washlet RW. De Washlet RW combineert superieure technologie met een nieuw design dat hygiëne en comfort maximaliseert. De wc bril is van een nieuw siliconen materiaal gemaakt dat vuilaanhechting voorkomt en het schoonmaken vereenvoudigd.

Tel daarbij het randloze wandcloset op dat ook alle leidingen in het keramiek verbergt, en u heeft een hygiënisch duo te pakken. Topkwaliteit, superieure TOTO technologie en een ongekend goede afwerking kenmerken deze TOTO Washlet RW.

Maar wat is er zo bijzonder aan de TOTO Washlet RW?[/vc_column_text][vc_column_text]

Eigenschappen TOTO Washlet RW

TOTO_Washlet_RW_afstandsbediening_tcf801cg_frissebipsDe eigenschappen van de TOTO Washlet RW zijn erg uitgebreid. Zo herbergt deze washlet een bidetdouche en een zachtere lady shower die continue warm water geven (permanente doorstroomtechnologie en geen boiler).  De sproeier heeft een oscillerend- (heen en weer) en pulserend- (hard en zacht) massagemenu – iets dat een integrale functie is op alle douchetoiletten. Voor en na elk gebruik reinigt de sproeier zich automatisch met Ewater+, een antibacterieel water dat door elektrolyse ioniseert. Voordat de gebruiker de douchetoilet gebruikt, zal de PreMist functie de toilet met een lichte waterspray nat spuiten, om zo vuilaanhechting te voorkomen. Wanneer de brilsensor is geactiveerd, zal ook de geurzuivering starten en is de bijgeleverde afstandsbediening in te zetten.

Zowel de positie van de sproeier alsmede de waterdruk en watertemperatuur zijn in te stellen via de moderne afstandsbediening. De TOTO Washlet RW heeft de mogelijkheid 2 gebruikersinstellingen te programmeren, zodat elke gebruiker zijn voorkeuren kan vastleggen. De douchewc is voorzien van een verwarmde toiletbril en geeft hierdoor een fijn comfort. De deksel van de TOTO RW gaat automatisch open en dicht als de gebruiker wordt gedetecteerd en de bril is uitgerust met soft close technologie, die ervoor zorgt dat deze zachtjes en geruisloos sluit.

De TOTO RW heeft een slimme functie die automatisch de energiebesparende functie activeert.  De RW is ook uitgevoerd met een timer die handmatig is in te stellen om nog meer te besparen. Als laatste is deze douchetoilet uitgevoerd met een ontkalkingsprogramma die reiniging van de sproeimond en de techniek intern mogelijk maakt bij ophoping van kalk.

De nieuw ontworpen wandcloset die bij de RW past, de TOTO WC RP, is voorzien van de CeFIONtect glazuurbehandeling dat vuilaanhechting voorkomt. Ook is de toilet uitgevoerd met de TurboFlush spoeltechnologie, een krachtige draaiende waterkolk die de WC krachtig doorspoelt.[/vc_column_text][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_toggle title=”Vergelijk alle Washlet functies”]

CATEGORIEFUNCTIEWASHLET RXWASHLET RGWASHLET RW
ReinigenBidet wash***
Lady wash***
Verstelbare sproeierpositie***
Verstelbare waterdruk***
Oscillerende sproeier***
Pulserende sproeier***
Zachtere tussenspray*
Verstelbare watertemperatuur***
Föhnfunctie met verstelbare temperatuur**
Permanente warmwatertoevoer***
HygiëneZelfreinigende sproeier***
Verwijderbare sproeier**
Geurzuivering***
Randloze rimfree closet*RP*GP*RP
Hands-free afstandsbediening***
CeFiONtect coating***
Tornado Flush doorspoelen***
Premist voorspray***
Ewater+*
Automatisch doorspoelen (met flush kit set)*
SIliconen naadloze bril**
ZittingAuto open/sluiten*
Soft close sluiting**
Verwarmde wc bril***
Aanpasbare briltemperatuur***
DesignModern ontwerp***
Verborgen wateraansluiting***
Verborgen elektriciteitsaansluiting***
Tijdloze afstandsbediening***
DuurzaamheidEnergiezuinige eco stand***
Besparende waterspoelfunctie***
Ontkalking***
[/vc_toggle][vc_separator][vc_column_text]TOTO is trouwens van mening dat het schoner is een sproeikop boven het keramiek te plaatsen in plaats van in het keramiek. De simpele reden is dat de hoek van de sproeier ervoor zorgt dat er technisch zo min mogelijk vuil verspreid wordt en hier is door de Japanners uitvoerig onderzoek naar gedaan. En ze zouden daar wel eens gelijk in kunnen hebben.

TOTO Washlet RX sproeihoek 1 - Frissebips TOTO Washlet RX sproeihoek 2 - Frissebips

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][vc_column_text]https://frissebips.nl/wp-content/uploads/2019/10/toto_washlet_rw_japans_toilet_Frissebips.jpgDe set bestaat uit de TOTO Washlet RW douchewc zitting TCF801CG en de TOTO CW542EY RP wandcloset en is verkrijgbaar vanaf half november 2019 voor een introductieprijs van €2.999,- inclusief b.t.w. en verzending binnen Nederland.

Naar verwachting is de set vanaf november ook werkend te zien in onze showroom in Amsterdam, dus als u de TOTO Washlet RW wilt zien bij de dealer, maak dan een afspraak via 06-55132763 of via info@frissebips.nl.

Uiteraard installeren we deze douchetoilet ook, vraag gerust een offerte aan via ons offerteformulier.

[dt_gap height=”10″ /]

Over TOTO

Met ruim 44 miljoen verkochte Japanse toiletten wereldwijd, heeft TOTO in de markt zichzelf weten te bewijzen als een superieure fabrikant op het gebied van de Japanse toilet. Topkwaliteit, nieuwe siliconen materialen en een ongekend goede afwerking kenmerken deze TOTO Washlet RW douchewc weer een verrijking van het assortiment van TOTO.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *